Eind juni laatste show The Bodyguard, Romy Monteiro voorlopig niet terug in een musical

18 januari 2017, 09:13 - Redactie
Placeholder image

Eind juni zal de laatste voorstelling worden gespeeld van The Bodyguard zo is duidelijk geworden. Op de website kunnen kaarten op dit moment echter alleen nog gekocht worden tot eind mei maar juni zal vermoedelijk snel volgen.

The Bodyguard stopt na twee succesvolle jaren en zal plaats gaan maken voor On Your Feet!, de jukebox musical die gaat over het leven van Emilio en Gloria Estefan.

Romy Monteiro, die in The Bodyguard samen met April Darby de hoofdrol van Rachel Marron speelt zal waarschijnlijk voorlopig niet gaan terugkeren in een musical zo laat ze weten tegenover RTL Boulevard. Romy wil zich eerst verder ontwikkelen als zangeres, presentatrice en actrice. Een uitzondering is er echter voor Aida, mocht deze musical terugkeren dan zou Romy graag auditie willen doen voor de rol van Aida. Ze zag haar moeder, Antje Monteiro, in deze musical spelen toen ze zelf tien jaar was.

Sinds afgelopen zaterdag presenteert ze de familiespelshow Mijn Vader is de Beste. Het is haar eerste solopresentatie en studioprogramma. "Kinderen zijn onvoorspelbaar en leuk om mee te werken, dat maakt het spannend. Kinderen reageren erg verschillend op het spelverloop, of ze wel of niet doorgaan."

In september afgelopen jaar tekende ze ook een platencontract bij 8Ball Music, in april dit jaar hoopt ze haar eerste single te kunnen uitbrengen. "Alle kansen die ik krijg wil ik graag aanpakken. Zingen doe ik het liefst. En het allerleukst is het zingen van eigen repertoire. In een musical zit je toch wel vast aan een rol. Met zingen kan ik mezelf zijn, net als bij presenteren eigenlijk."

Première
16 april 2023
Dernière
27 augustus 2023
Producent
Stage Entertainment
Meer over The Bodyguard (2023) Ander nieuws over The Bodyguard (2023)
Volg Musicalweb
Ontvang het laatste musicalnieuws via: Facebook - Instagram - Threads - TikTok - X

Eerstvolgende première

Voorstelling: Best of Musicals
Locatie: Ziggo Dome
Datum: 29-06-2024
Tijd: 15:00 uur
Volledige agenda