Eerste try-outs Urinetown de Musical in Theater aan de Schie

9 februari 2017, 13:17 - Redactie
Eerste try-outs Urinetown de Musical in Theater aan de Schie

De eerste try-outs van Urinetown de Musical zullen op vrijdag 15 en zaterdag 16 september 2017 te zien zijn in Theater aan de Schie. Het theater in Schiedam heeft zodoende de primeur om de musical als eerste aan het grote publiek te laten zien. Tevens zal de montage in hetzelfde theater plaatsvinden.

Update 27 juni 2017

De try-outs zijn verplaatst naar Schouwburg Amstelveen waar ook de première van de musical plaats zal gaan vinden op zaterdag 23 september.

Producent Marcel Woudsma: "Tijdens onze zoektocht naar geschikte theaters voor onze montageperiode en eerste try-outs kwamen wij al snel uit bij Theater aan de Schie. De ruime en sfeervolle theaterzaal biedt plaats aan 700 bezoekers en beschikt over ruime, comfortabele stoelen met bijzonder veel beenruimte en uitmuntende zichtlijnen. Niet alleen de sfeer en uitstraling van het theater, maar ook de gastvrijheid vinden wij erg belangrijk. Met een top tien klassering in de verkiezing 2016 voor het meest gastvrije theater van Nederland zit dat bij Theater aan de Schie wel goed."

Kaarten voor beide try-outs zijn tegen een gereduceerde prijs van € 35,- per stuk verkrijgbaar via de producent, www.jointventureproductions.nl/tickets/

Première
-
Dernière
-
Producent
Joint Venture Productions
Meer over Urinetown (2017)Ander nieuws over Urinetown (2017)
Volg Musicalweb
Ontvang het laatste musicalnieuws via: Facebook - Instagram - Threads - TikTok - X

Eerstvolgende première

Voorstelling: Ver van je bed
Datum: 23-03-2024
Tijd: 20:15 uur
Volledige agenda