Cast van The Bridges of Madison County is nu compleet

schedule9 februari 2017, 10:23 - Redactie
Cast van The Bridges of Madison County is nu compleet

De cast voor The Bridges of Madison County is nu compleet. Annick Boer en Bas Heerkens spelen belangrijke rollen in de zomermusical die vanaf 2 juni te zien is in Het Zonnehuis. The Bridges of Madison County is de opvolger van Kiss of the Spider Woman en Sweeney Todd, die de afgelopen zomers in het Zonnehuis te zien waren.

De veelzijdige musical en comedy actrice Annick Boer (bekend van Kanniewaarzijn, WarHorse en Finding Dory) neemt maar liefst vijf rollen voor haar rekening: Marsha, Marian, Chiara, Ginny en jaarmarkt zangeres. Acteur Bas Heerkens (Billy Elliot, ANNE en GTST) speelt Richard.

Jeroen Molenaar en Marieke Goemans (beiden Fontys Conservatorium-student) completeren de cast als respectievelijk Michael en Carolyn.

Eerder werd al bekend dat Lone van Roosendaal en René van Kooten te zien zijn in de hoofdrollen van Francesca en Robert. De musical zal op 5 juni in première gaan.

Nieuwsbrief
Schrijf je in voor de dagelijkse of wekelijkse nieuwsbrief van Musicalweb.nl en blijf op de hoogte van het laatste musicalnieuws!

Klik hier om je in te schrijven

Agenda

Show: Musical Sing-a-long
Locatie: Uitmarkt Amsterdam
Datum: 25-08-2019
Tijd: 21:15 uur
keyboard_arrow_rightVolledige agenda