Audities: Deventer Schouwburg viert 150 jarig jubileum met stadsmusical

15 april 2019, 16:34 - Redactie
Audities: Deventer Schouwburg viert 150 jarig jubileum met stadsmusical

Op 8 mei 2020 bestaat de NV Deventer Schouwburg 150 jaar en viert dat onder andere met het jubileumevenement Meisje van de Waag; een stadsbreed musicalproject over de stad Deventer.

De Schouwburg werkt voor dit evenement samen met Muziektheater Tabula Rasa van muzikaal leider Floor Lanz en regisseur Wilma Licht. Wijken, scholen, amateurgezelschappen en Deventer ondernemers worden actief betrokken bij dit project.

Tabula Rasa heeft van Stichting Wesselings van Breemen uit Deventer de rechten van de musical Meisje van de Waag gekregen. Het verhaal van Meisje van de Waag is geen traditionele, historische musical over Deventer, maar een verhaal waarin de relaties tussen inwoners in het begin van de 20e eeuw centraal staan.

Meisje van de Waag is een musical over lef; het lef om te durven dromen, het lef om verder te kijken dan je eigen wereld, het lef om voor jezelf op te komen, het lef om lief te hebben.

Voor deze musical worden amateur zangers en acteurs gezocht. Negen maanden lang word je als deelnemer aan musical ‘Meisje van de Waag’ klaargestoomd door een professioneel artistiek team. Wil jij meedoen en ben jij 15 jaar of ouder? Meld je dan aan voor de audities op 15 en 16 juni via audities@tabula-rasa.nu.

Meisje van de Waag is op 8, 9 en 10 mei 2020 te zien in de Deventer Schouwburg.

Lees meer over:

Volg Musicalweb
Ontvang het laatste musicalnieuws via: Facebook - Instagram - Threads - TikTok - X

Eerstvolgende première

Voorstelling: Frozen de Musical
Locatie: Circustheater
Datum: 09-06-2024
Tijd: 15:00 uur
Volledige agenda