Decor en techniek Fataal de musical gestolen

17 oktober 2018, 19:32 - Redactie
Decor en techniek Fataal de musical gestolen

In de periode tussen zondag 14 en woensdag 17 oktober is de Mercedes Sprinter bakwagen van Homemade Productions met daarin het decor, de kostuums, het licht en de geluidsapparatuur van de voorstelling Fataal de musical gestolen.

Het gestolen decor bestaat onder andere uit een zestal rode dichte en open kistjes, een rolstoel, een grote paarse fauteuil en een kapstok. De geroofde techniek onder meer uit theaterverlichting, zenders, microfoons en een geluidstafel. De wagen stond geparkeerd op de kruising Van Oldenbarneveltstraat en Jacob van Deventerstraat in Arnhem.

Tot en met 2 november is Fataal de musical, over zinloos geweld en naar de gelijknamige film uit 2016, in een reprise tour te zien door heel het land. Producent en scriptschrijver Dick van den Heuvel: "We hebben deze voorstelling met zoveel liefde en aandacht gemaakt, over een onderwerp waar we nog steeds iedere dag mee geconfronteerd worden. Het doet dan heel veel pijn als álles waar dit verhaal mee verteld wordt zomaar weg is."

Vanavond speelt de voorstelling in Emmeloord. Dankzij de technische crew van de voorstelling en de medewerkers van Theater ’t Voorhuys kan de voorstelling vanavond gewoon doorgaan, zij het in een aangepast decor.

Mocht iemand de bakwagen en/of onderdelen uit de wagen hebben gezien of worden aangeboden, neem dan contact op met Homemade Productions via info@homemadeproductions.nl of via 06 24 22 49 57.

De komende voorstellingen zullen gewoon plaatsvinden en doorgaan.

Première
8 april 2018
Dernière
10 juni 2018
Producent
Homemade Productions
Meer over FataalAnder nieuws over Fataal
Volg Musicalweb
Ontvang het laatste musicalnieuws via: Facebook - Instagram - Threads - TikTok - X

Eerstvolgende première

Show: Musical Awards
Locatie: AFAS Theater
Datum: 24-04-2024
Tijd: 20:25 uur
Volledige agenda