Extra shows Thriller Live in het Rai Theater Amsterdam

schedule17 oktober 2018, 18:44 - Redactie
Extra shows Thriller Live in het Rai Theater Amsterdam

Omdat de Thriller Live shows in het RAI Theater helemaal zijn uitverkocht, komen drie extra shows naar Amsterdam in maart volgend jaar. Deze shows zijn onderdeel van de Europese jubileumtour: de 60e geboortedag van Michael Jackson, the King of Pop, (29 augustus 1958) en het 10-jarig jubileum van de show zelf.

In Thriller Live brengen vijf solisten en twaalf dansers met een liveband alle grote hits van de King of Pop ten gehore. Zij voeren ook de choreografie├źn uit de shows en videoclips op. Alle populaire hits van Michael Jackson en The Jackson 5 komen voorbij.De show toert inmiddels tien jaar onafgebroken de hele wereld over. Daarnaast is een andere versie van Thriller Live al tien jaar non-stop te zien op het Londense West End in het Lyric Theatre.

De extra shows zijn te zien in het RAI Theater in Amsterdam op vrijdag 1 maart, 20 uur en zaterdag 2 maart, 15 en 20 uur.

Nieuwsbrief
Schrijf je in voor de dagelijkse of wekelijkse nieuwsbrief van Musicalweb.nl en blijf op de hoogte van het laatste musicalnieuws!

Klik hier om je in te schrijven

Agenda

Voorstelling: Annie
Datum: 01-12-2019
Tijd: 15:00 uur
keyboard_arrow_rightVolledige agenda