The Lion King viert tweede verjaardag en trakteert LINDA.foundation

17 oktober 2018, 20:57 - Redactie
The Lion King viert tweede verjaardag en trakteert LINDA.foundation

The Lion King vierde op woensdag 17 oktober haar tweede verjaardag in het Circustheater in Scheveningen. Samen met de cast verraste Albert Verlinde, voor een zaal vol publiek en bekende genodigden, Linda de Mol met een geldbedrag van 50.000 euro ten behoeve van haar LINDA.foundation. Dit fonds zet zich in voor gezinnen met kinderen in Nederland die het financieel zwaar hebben.

Albert Verlinde, Stage Entertainment Nederland: “Het fenomeen The Lion King beleeft opnieuw een mijlpaal. Na ruim 800 voorstellingen en 1,3 miljoen bezoekers vieren we vanavond de tweede verjaardag. De musical is al twee jaar de plek waar families samen een onvergetelijk moment beleven. Omdat zo’n onvergetelijk moment niet voor iedere familie vanzelfsprekend is trakteren we dit jaar de LINDA.foundation.”

Linda de Mol nam het geldbedrag voor aanvang van de voorstelling persoonlijk in ontvangst op het toneel van het AFAS Circustheater: “Wat ben ik ontzettend blij met deze cheque. Met dit fantastische bedrag kunnen wij heel veel arme gezinnen voor de feestdagen een steuntje in de rug geven. Ik kan garanderen dat het heel goed terecht komt. Namens alle gezinnen: dankjewel.”

Première
30 oktober 2016
Dernière
21 juli 2019
Producent
Stage Entertainment
Meer over The Lion King (2016)Ander nieuws over The Lion King (2016)
Volg Musicalweb
Ontvang het laatste musicalnieuws via: Facebook - Instagram - Threads - TikTok - X

Eerstvolgende première

Show: Musical Awards
Locatie: AFAS Theater
Datum: 24-04-2024
Tijd: 20:25 uur
Volledige agenda