De Nieuwe Kleren van de Keizer reikt eerste boek uit aan Anne-Wil Blankers

schedule29 september 2016, 16:46 - Redactie
De Nieuwe Kleren van de Keizer reikt eerste boek uit aan Anne-Wil Blankers

De kindermusical De Nieuwe Kleren van de Keizer zal op zondag 9 oktober in première gaan in theater De Purmeryn in Purmerend. Afgelopen zondag beleefde cast en publiek de eerste voorstelling. Anne-Wil Blankers mocht uit handen van de keizer uit de voorstelling het eerste exemplaar van het boek in ontvangst nemen.

Omdat goede vriendin Anne-Wil Blankers van de producent Hans Langhout niet bij de première aanwezig kan zijn, wilde ze graag met haar twee kleinzoons en vader Christo van Klaveren naar de eerste try-out komen kijken. Hans Langhout, die naast het script ook een boek heeft geschreven naar aanleiding van de voorstelling, greep dit bezoek aan om het eerste exemplaar van het boek, uit te reiken. Ook haar twee kleinzoons kregen uiteraard een exemplaar van het boek, welke veel prachtige tekeningen bevat van Kyo den Braver.

Anne-Wil, die al erg genoten had van de voorstelling, was aangenaam verrast door het boek. Ze loofde de kwaliteit en de uitvoering ervan: "Zeker een boek dat je kan voorlezen, maar ook een boek dat de kinderen zelf kunnen lezen!" Niet alleen het boek kreeg lof: "Wat een verfijnde en zorgvuldig gemaakte voorstelling! Ik zie de liefde voor elk detail. Ik heb er enorm van genoten. We hebben een erg fijne middag gehad!"

De Nieuwe Kleren van de Keizer is tot en met 5 maart te zien in verschillende theaters in Nederland.

Nieuwsbrief
Schrijf je in voor de dagelijkse of wekelijkse nieuwsbrief van Musicalweb.nl en blijf op de hoogte van het laatste musicalnieuws!

Klik hier om je in te schrijven

Agenda

Show: Musical Sing-a-long
Locatie: Uitmarkt Amsterdam
Datum: 25-08-2019
Tijd: 21:15 uur
keyboard_arrow_rightVolledige agenda