Vanaf september de familievoorstelling De Nieuwe Kleren van de Keizer

23 mei 2016, 15:47 - Redactie
Vanaf september de familievoorstelling De Nieuwe Kleren van de Keizer

Vanaf 25 september brengt Langhout Theaterproducties de familievoorstelling De Nieuwe Kleren van de Keizer naar de Nederlandse theaters. Een vrolijke voorstelling met leuke liedjes die het sprookje van Hans Christian Andersen, dat geschreven is in 1837, nieuw leven inblaast. Want is ijdelheid niet van alle tijden?

Het verhaal

Het verhaal begint in 2016. Op het schoolplein wordt het jongetje Alfons geplaagd. Hij mag niet meedoen met de anderen, omdat zijn trainingspak niet ‘hip’ genoeg is. Verdrietig en alleen achtergebleven met alleen zijn teddybeer, begint hij te fantaseren.

Wat nou als hij ook eens rijke ouders had die hem alles konden geven? Dan had hij ook mooie kleren en heel veel speelgoed. Dan woonde hij misschien wel in een heel groot huis… Nee, een kasteel! Opeens lijkt zijn fantasie werkelijkheid te worden.

Hij is keizer van een land en kan doen en laten wat hij maar wil. Hij begint met heel veel kleren te kopen, kasten vol met speelgoed en hij eet alleen nog maar wat hij lekker vindt, maar of hij daar nu echt gelukkig van wordt?

Première

Het is de eerste productie van Langhout Theaterproducties, opgericht door Hans Langhout. De Nieuwe Kleren van de Keizer is geschikt voor iedereen vanaf 6 jaar en zal op 9 oktober in première gaan in Theater de Purmaryn in Purmerend.

Première
9 oktober 2016
Dernière
5 maart 2017
Producent
Langhout Theaterproducties
Meer over Nieuwe Kleren van de Keizer Ander nieuws over Nieuwe Kleren van de Keizer
Volg Musicalweb
Ontvang het laatste musicalnieuws via: Facebook - Instagram - Threads - TikTok - X

Eerstvolgende première

Voorstelling: Soldaat van Oranje
Datum: 08-09-2024
Tijd: 15:00 uur
Volledige agenda