De Marathon Luxor Run in recordtijd uitverkocht

25 januari 2017, 08:53 - Redactie
De Marathon Luxor Run in recordtijd uitverkocht

De Rotterdam Running Crew maakt zich op voor een bijzondere loop door de stad. Op woensdagavond 22 februari organiseert de Rotterdam Running Crew in samenwerking met het Luxor Theater de Luxor Marathon Run. Duizend deelnemers schreven zich in recordtijd in. "Ik kan het nog steeds niet geloven, maar binnen drie uur zijn we gewoon uitverkocht", aldus organisator Edwin Veekens.

De run van de Running Crew vertrekt vanuit de zaal van het Nieuwe Luxor Theater richting én door het Oude Luxor Theater om na 9 kilometer weer op de Kop van Zuid in het nieuwe Luxor Theater te eindigen. Hoofdrolspeler John Buijsman meldt zich ook bij de start.

Het evenement staat in het teken van de theaterproductie De Marathon die op zondag 19 maart in première gaat in het Nieuwe Luxor. Speciaal voor de run is een beperkte oplage Rotterdamse Marathon-shirts geproduceerd die deze week in de verkoop gingen. Om Rotterdam op 22 februari geel/roze te kleuren was deelname aan de run enkel mogelijk door met een shirt aan de start te verschijnen.

Première
19 maart 2017
Dernière
26 november 2017
Producent
MORE Theater Producties
Meer over De Marathon Ander nieuws over De Marathon
Volg Musicalweb
Ontvang het laatste musicalnieuws via: Facebook - Instagram - Threads - TikTok - X

Eerstvolgende première

Voorstelling: Best of Musicals
Locatie: Ziggo Dome
Datum: 29-06-2024
Tijd: 15:00 uur
Volledige agenda