De klas van Mees Kees is bekend

25 april 2023, 11:55 - Redactie
De klas van Mees Kees is bekend

In januari werd de musical Mees Kees Op Kamp opnieuw aangekondigd en konden kinderen zich aanmelden voor de audities om in dé klas te komen van de allerleukste meester van Nederland. Evenals vorig jaar meldde kinderen zich massaal aan, beide jaren bij elkaar zijn het meer dan 800 kinderen die een plekje wilden bemachtigen in het klasje van Mees Kees. Uit deze talenten zijn er 24 geselecteerd die afwisselend te zien zullen zijn in de musical. De musical Mees Kees Op Kamp is vanaf december te zien door heel Nederland, met onder andere Merijn Oerlemans in de hoofdrol.

Afgelopen zondag vonden de zo gehete ‘’finals’’ plaats in het bijzijn van regisseur/choreograaf Martin Michel, kinderregisseur Maikel Nieuwenhuis, muziekproducer Marnix Wetzer en boekenschrijfster Mirjam Oldenhave. De laatste puntjes werden op de i gezet in deze wekenlange zoektocht naar Tobias, Hasna, Lieke, Winnie, Sep en Fred.

De kindercast bestaat uit: Aiden Maij, Amelia Simion, Caithlin van Gils, Fieke Matthee, Floor Lighthart, Joris Hetterscheit, Kaey van den Berg, Koen van Ree, Lara Uribeechevarria, Linde van den Bos, Luca van Ammers, Max Roest, Mees Sidler, Megan Noordwijk, Mila Besselaar, Nalani Rijsdam, Nova Meens, Olivier Schipper, Rosalie Wegman, Stef Smits, Thomas Koekkoek, Tijn Palmen, Timora Aikins en Tobias Tuit.

Het script en de liedteksten zijn in handen van Allard Blom, Martin Michel tekent voor de regie en choreografie, Marnix Wetzer zal de muziek produceren voor deze nieuwe musical. Evenals bij de bioscoopfilms is Mirjam Oldenhave, schrijfster van de boekenreeks, nauw betrokken bij de musical. Merijn Oerlemans zal te zien zijn als Mees Kees, de overige rollen worden binnenkort bekend gemaakt.

Première
14 januari 2024
Dernière
12 mei 2024
Producent
STENT
Meer over Mees Kees Op KampAnder nieuws over Mees Kees Op Kamp
Volg Musicalweb
Ontvang het laatste musicalnieuws via: Facebook - Instagram - Threads - TikTok - X

Eerstvolgende première

Show: Musical Awards
Locatie: AFAS Theater
Datum: 24-04-2024
Tijd: 20:25 uur
Volledige agenda