De gelaarsde Kat langer te zien in het Efteling Theater

20 januari 2017, 13:18 - Redactie
De gelaarsde Kat langer te zien in het Efteling Theater

Na een succesvolle serie voorstellingen wordt de speelperiode van de Efteling sprookjesmusical De gelaarsde Kat verlengd. Tot en met Tweede Paasdag (17 april) wordt het Efteling Theater iedere zondag weer overgenomen door de katten uit de sprookjesmusical. Aanvankelijk zou de musical te zien zijn tot en met 5 maart.

In deze musical nemen Marcel Visscher, Vajèn van den Bosch, Soy Kroon en Dick Cohen je mee naar een wereld waarin De gelaarsde Kat laat zien hoe hij bij een arme molenaarszoon terecht komt en hem alles belooft wat hij zich maar kan wensen. Het enige dat hij daarvoor terug wil hebben, zijn mooie kleren en leren laarzen. Maar is dit echt het enige wat de kat wil, of krijgt dit verhaal een ander staartje?

Ook in deze verlengingsperiode krijgen 37 kinderen iedere voorstelling de mogelijkheid eenmalig mee te spelen in De gelaarsde Kat. Hiervoor wordt geput uit de vele aanmeldingen van kinderen die nog niet hebben meegespeeld gedurende de eerste speelperiode. De Efteling biedt hiermee in totaal ruim 500 extra kinderen de unieke gelegenheid eenmalig op de planken van het Efteling Theater te staan.

Onze recensie van De gelaarsde Kat lees je hier.

Première
2 oktober 2016
Dernière
15 april 2018
Producent
Efteling Theaterproducties
Meer over De gelaarsde Kat (2016)Ander nieuws over De gelaarsde Kat (2016)
Volg Musicalweb
Ontvang het laatste musicalnieuws via: Facebook - Instagram - Threads - TikTok - X

Eerstvolgende première

Show: Musical Awards
Locatie: AFAS Theater
Datum: 24-04-2024
Tijd: 20:25 uur
Volledige agenda