Breakdance groep The Ruggeds voor het eerst te zien in Nederlandse theaters

20 januari 2017, 11:26 - Redactie
Breakdance groep The Ruggeds voor het eerst te zien in Nederlandse theaters

De Eindhovense breakdance crew The Ruggeds gaan voor het eerst in Nederland de theaters in met hun eigen voorstelling Adrenaline. In december afgelopen jaar wonnen ze voor de derde keer de Nederlands kampioenschappen breakdance. De voorstelling Adrenaline gaat in première op vrijdag 10 februari in Parktheater Eindhoven.

The Ruggeds zijn sinds 2005 actief als danscrew en hebben in de afgelopen jaren aan alle grote battles op deze aardbol meegedaan, en met succes. Op dit moment zijn ze een van de meest succesvolle en actieve crews ter wereld. De dansers zijn zowel collectief als solo te zien in diverse dansshows, commercials en videoclips.

Na diverse shows in o.a. New York en London staan ze dan straks voor het eerst in de Nederlandse theaters. In samenwerking met het Parktheater is de voorstelling Adrenaline ontwikkeld. Een voorstelling over de drang tot dansen en het continue opzoeken van de grenzen van wat lichamelijk en technisch mogelijk is met dans.

Met de theatervoorstelling hopen de dansers een nieuw en jonger publiek naar het theater te trekken en een nieuwe generatie dansers vanuit de urban scene het belang van het theater in te laten zien. Een spektakel vol acrobatische hoogtepunten.

Volg Musicalweb
Ontvang het laatste musicalnieuws via: Facebook - Instagram - Threads - TikTok - X

Eerstvolgende première

Voorstelling: Frozen de Musical
Locatie: Circustheater
Datum: 09-06-2024
Tijd: 15:00 uur
Volledige agenda