Cystine Carreon in nieuwe Nederlandse one-woman-musical #LOS

30 juni 2022, 13:19 - Redactie
Cystine Carreon in nieuwe Nederlandse one-woman-musical #LOS
Foto: Maikel Thijssen | Bewerking: Eelco Claasen

Vanaf oktober is de gloednieuwe musical #LOS met in de hoofdrol Cystine Carreon te zien in de Nederlandse theaters. #LOS is een filmische one-woman-musical over de toekomst. Het verhaal gaat over een vrouw die veel ballen tegelijk in de lucht moet houden en daarbij hulp krijgt van de technologie van de toekomst. Maar is dat een zegen of een vloek? Het script wordt geschreven door Roos Schlikker en Erris van Ginkel en de voorstelling wordt muzikaal vormgegeven door Rogier Bosman.

Cystine Carreon: “Die zucht naar onsterfelijkheid, dat voor God spelen, alles in deze voorstelling vind ik grappig, fascinerend en angstaanjagend tegelijk…”

Verhaal

Zangeres Ellen wil alles tegelijk zijn: zorgzame moeder, succesvol zangeres, liefhebbende echtgenote, betrouwbare vriendin, coole schoonmoeder. Op een dag krijgt ze een aanbod: met behulp van de meest moderne technologie krijgt ze een digitaal evenbeeld. Zo kan ze voortaan altijd alle ballen in de lucht houden. Ellen waagt de sprong. Tot ze voor de moeilijkste keuze komt te staan die ze ooit heeft moeten maken… #LOS is een filmische one-woman-musical over de toekomst. Zijn de technologische ontwikkelingen die ons om de oren vliegen een zegen of een vloek? En is de metaverse wel zo’n ver van je bed show? Een gloednieuwe, futuristische musical met een flinke dosis humor gespeeld door Cystine Carreon met muziek van en door Rogier Bosman en geschreven door Roos Schlikker en Erris van Ginkel.

#LOS is van 2 oktober tot en met 26 november te zien en gaat op 16 oktober in première in DeLaMar West.

Première
16 oktober 2022
Dernière
26 november 2022
Producent
Bos Theaterproducties
Meer over LOSAnder nieuws over LOS
Volg Musicalweb
Ontvang het laatste musicalnieuws via: Facebook - Instagram - Threads - TikTok - X

Eerstvolgende première

Voorstelling: Ver van je bed
Datum: 23-03-2024
Tijd: 20:15 uur
Volledige agenda