75.000 verkochte kaarten voor Dagboek van een Herdershond

30 juni 2022, 11:05 - Redactie
75.000 verkochte kaarten voor Dagboek van een Herdershond
Foto: Musicalweb.nl

Producenten Albert Verlinde en Servé Hermans van Toneelgroep Maastricht hebben vandaag bekendgemaakt dat de spektakelmusical Dagboek van een Herdershond 75.000 kaarten heeft verkocht. Nog steeds, acht weken na de première, komt het publiek massaal naar het MECC Maastricht, daar is Dagboek van een Herdershond nog slechts drie weken te zien.

Avond aan avond speelt de cast van Dagboek van een Herdershond, met daarin onder andere Angela Schijf, William Spaaij, Joes Brauers en Nandi van Beurden, voor goed gevulde zalen. "We kunnen trots melden dat we tot nu 75.000 kaarten hebben verkocht," laten Albert Verlinde en Servé Hermans weten. "Een getal waar we vooraf alleen maar op konden hopen, zeker ook omdat we om ons heen horen dat het theaterpubliek bij andere voorstellingen terughoudend is in het kopen van kaarten. Maar door de fantastische recensies en de mond-tot-mondreclame heeft het publiek massaal kaarten gekocht. We kunnen daarvoor alleen maar dankbaar zijn."

Wie de spektakelmusical Dagboek van een Herdershond nog wil zien, moet snel zijn. Op 17 juli wordt de laatste voorstelling gespeeld. "Er zijn nog kaarten verkrijgbaar voor de laatste drie weken, maar met de vakantie in het vooruitzicht raden we mensen op tijd te reserveren. Want na 17 juli valt definitief het doek voor de musical."

Voor de liefhebbers van de musical van Dagboek van een Herdershond is er nu ook een cd verschenen met daarop alle liedjes die in de voorstelling worden gezongen. De cd is verkrijgbaar in het theater of via Spotify te beluisteren.

Première
8 mei 2022
Dernière
17 juli 2022
Producent
Albert Verlinde EntertainmentToneelgroep Maastricht
Meer over Dagboek van een Herdershond Ander nieuws over Dagboek van een Herdershond
Volg Musicalweb
Ontvang het laatste musicalnieuws via: Facebook - Instagram - Threads - TikTok - X

Eerstvolgende première

Voorstelling: De Kleine Zeemeermin
Datum: 08-09-2024
Tijd: 16:00 uur
Volledige agenda