Come From Away op Broadway stopt dit najaar

9 juni 2022, 18:32 - Redactie
Come From Away op Broadway stopt dit najaar

Na Tina – The Tina Turner Musical en Dear Evan Hansen zal ook Come From Away op Broadway dit jaar gaan stoppen. De musical die op 12 maart 2017 in première ging in het Gerald Schoenfeld Theatre zal op 2 oktober voor het laatst te zien zijn. In totaal zullen er dan 1670 reguliere voorstellingen van Come From Away te zien zijn geweest. Voor de première werden er 25 try-outs gespeeld.

Come From Away vertelt een waargebeurd verhaal: toen op 11 september 2001 het Amerikaanse luchtruim werd gesloten landden 38 vliegtuigen noodgedwongen in het Canadese plaatsje Gander. De kleine gemeenschap van Gander sloeg de handen ineen om de ruim 7.000 gestrande reizigers voor meerdere dagen op te vangen en te verzorgen.

Een registratie van de musical werd afgelopen jaar in het Gerald Schoenfeld Theatre speciaal opgenomen voor Apple TV+, de streamingdienst van Apple. De opname is hierop nog altijd te bekijken.

Come From Away was dit seizoen ook in Nederland te zien, afgelopen zondag werd de laatste voorstelling van de productie van MediaLane gespeeld. De première vond afgelopen jaar op 18 november plaats in het Nieuwe Luxor Theater in Rotterdam.

Lees meer over:

Volg Musicalweb
Ontvang het laatste musicalnieuws via: Facebook - Instagram - Threads - TikTok - X

Eerstvolgende première

Voorstelling: Master Class
Locatie: DeLaMar
Datum: 02-05-2024
Tijd: 20:30 uur
Volledige agenda