Chantal Janzen naast Simone Kleinsma in het nieuwe seizoen van Kees & Co

25 september 2018, 13:58 - Redactie

Chantal Janzen zal gaan meespelen in het nieuwe seizoen van Kees & Co. Eerder werd bekend dat de populaire comedyserie een vervolg krijgt. Ook Tibor Lukács zal te zien zijn naast Simone Kleinsma, de enige uit de originele cast die terugkeert.

Chantal speelt de rol van Coosje, de vriendin van zoon Rudie en schoondochter van Kees. "Een droom die uitkomt", noemt de actrice de toekomstige samenwerking met Kleinsma. De twee waren nog niet eerder samen te zien in een productie, op een optreden tijdens het Musical Awards Gala na.

"En dan ook nog eens met een rol in een comedyserie waar we vroeger met ons hele gezin naar keken. Ik kan niet wachten om met de terugkeer van deze succesvolle serie weer heel veel families, jong en oud, voor de buis blij te kunnen gaan maken."

Ook Simone verheugt zich op de nieuwe reeks afleveringen van de comedyserie. "Ik ben heel blij met Chantal als tegenspeelster. We hebben nog nooit eerder samen in eenzelfde productie gespeeld, maar we wilden het al zo lang! Dat het niet een musical zou worden, maar in Kees & Co, had ik natuurlijk ook niet kunnen bedenken. Ik verheug me erop om, samen met Chantal, het turbulente leventje van Kees weer in te stappen."

Het nieuwe seizoen van de serie draait om Kees, die naar Spanje is verhuisd nadat haar dochter Anne daar is gaan wonen. Haar huis is intussen ingenomen door Rudie en diens nieuwe vriendin. De chaos die dit oplevert zorgt ervoor dat Kees weer naar Nederland vertrekt, waar ze probeert te redden wat er te redden valt.

De serie was acht seizoenen lang een succes op RTL en nog steeds op streamingdienst Videoland, waarop het een van de best bekeken series is. Mede daarom is besloten om Kees & Co nieuw leven in te blazen. De nieuwe afleveringen van Kees & Co zijn vanaf de lente van volgend jaar te zien op Videoland.

Bron: NU.nl

Volg Musicalweb
Ontvang het laatste musicalnieuws via: Facebook - Instagram - Threads - TikTok - X

Eerstvolgende première

Show: Musical Awards
Locatie: AFAS Theater
Datum: 24-04-2024
Tijd: 20:25 uur
Volledige agenda