Cast van Urinetown de Musical compleet

30 juli 2017, 12:43 - Redactie
Cast van Urinetown de Musical compleet

Met Guus Voogt en Britt van Schie is de cast voor de tournee van Urinetown de Musical compleet. Naast Guus en Britt bestaat de bezetting uit Linda Wagenmakers, Filip Bolluyt, Simon Zwiers, Jeffrey Italiaander, Loïs van de Ven, Lotte Vugts, Saskia Schäfer, Jasper Kerkhof, Carlo Kip, Stephanie van Rooijen en Naomi Walschot.

Guus Voogt

Guus Voogt groeide op in het Groene Hart en werd, na een intensieve opleiding op de Rotterdamse Theaterschool, aangenomen op de vakopleiding van Codarts, richting Muziektheater. Hij speelde o.a. de rol van Villeroy van Wateringen in Harrie en Twee Meesters van Jon van Eerd en tijdens zijn studie als De Meester Frank in The Rocky Horror Show, Benjamin Barker in Sweeney Todd en in de verschillende Showcases van Codarts Muziektheater.

Britt van Schie

Britt heeft meerdere jaren les gevolgd bij het Nederlands Musical Ensemble en het Koorenhuis. Ze studeerde in 2017 af aan het Conservatorium in Rotterdam, Codarts en haalde, naast haar BA of Music in de richting Muziektheater, ook haar lesbevoegdheid. Ook heeft Britt van jongs af aan veel zelf op het toneel gestaan.

Ze was te zien als Marta in The Sound of Music en tijdens haar studie als Stiefmoeder in Into the Woods, Princess Puffer in The Mystery of Edwin Drood en in de verschillende Showcases van Codarts Muziektheater. Britt was in 2015 ook musicalnieuws toen ze haar versie van het nummer ‘Flight’ lanceerde.

Urinetown zal op 23 september in première gaan in Schouwburg Amstelveen.

Volg Musicalweb.nl
Blijf altijd op de hoogte van het laatste musicalnieuws via: Facebook - Instagram - Twitter - TikTok

keyboard_arrow_downEerstvolgende première

Voorstelling: Musicals Gone Mad
Locatie: DeLaMar West
Datum: 13-06-2022
Tijd: 19:30 uur
keyboard_arrow_rightVolledige agenda