Cast van Checkpoint Charlie brengt single uit

10 maart 2023, 08:03 - Redactie
Cast van Checkpoint Charlie brengt single uit
Foto: Dinne van Rongen

De musical Checkpoint Charlie toert op dit moment door het land. Zoals bekend, zijn de liedteksten voor deze musical geschreven door singer-songwriter Stef Bos. Gedurende de tour merkt producent Fons van Rongen (Goedemorgen Theaterproducties) dat het publiek zo enthousiast is over de muziek dat er is besloten om deze uit te brengen.

De eerste single wordt uitgebracht op 10 maart en is het nummer Doe Je Ogen Dicht.Dit nummer wordt in de voorstelling gezongen door Jeffrey Italiaander en Linda Verstraten. Het nummer is nu te beluisteren op alle bekende streamingsdiensten.

“De teksten van Stef Bos en de muziek van Helmer Kant hebben het publiek vanaf de eerste try-out geraakt. Wij kregen regelmatig na de voorstelling de vraag of we de muziek niet konden uitbrengen. Toen hebben wij besloten om tijdens de première, op 30 januari, de muziek op te nemen. De single Doe Je Ogen Dicht is een mooi voorproefje van het live cast album wat op 26 maart wordt uitgebracht.”

Het live cast album van Checkpoint Charlie bestaat uit 11 liveopnames en is vanaf 26 maart te beluisteren op de bekende streamingsdiensten. Doe Je Ogen Dicht is vanaf vandaag te beluisteren.

Checkpoint Charlie is nog te zien tot en met 29 april door het hele land.

Première
30 januari 2023
Dernière
29 april 2023
Producent
Goedemorgen Theaterproducties
Meer over Checkpoint Charlie Ander nieuws over Checkpoint Charlie
Volg Musicalweb
Ontvang het laatste musicalnieuws via: Facebook - Instagram - Threads - TikTok - X

Eerstvolgende première

Voorstelling: Soldaat van Oranje
Datum: 08-09-2024
Tijd: 15:00 uur
Volledige agenda