Cast The Addams Family compleet

22 januari 2018, 08:48 - Redactie
Cast The Addams Family compleet

TEC Entertainment maakt vandaag bekend dat de laatste familieleden van The Addams Family zijn gevonden. Tony Neef, Marjolein Teepen, Martijn Vogel, Irene Kuiper en Raymond Paardekooper maken de macabere familie compleet, naast de eerder aangekondigde Pia Douwes en Johnny Kraaijkamp.

Tony Neef speelt in The Addams Family de rol van Fester, ooit opgegraven door zijn familie en sindsdien springlevend. Houdt van vissen en dynamietexplosies en kan volop genieten van een stevige hoofdpijn. Heeft het excentrieke vermogen om met zijn bizarre fysiek elektriciteit op te wekken, dus als hij een gloeilamp in zijn mond stopt, dan geeft die licht…

Marjolein Teepen zal de rol van dochter Wednesday Addams vertolken. Wednesday Addams is de ultieme 'Princess of Darkness'. Ze speelt met onthoofde poppen, is handig met de kruisboog en houdt ervan om haar broertje liefdevol te martelen. Voelt zich vooral op haar gemak in de donkere lichtdichte kerkers onder het huis.

Martijn Vogel gaat de rol van Pugsley Addams vertolken. Pugsley is er dol op gemarteld te worden, steelt graag verkeersborden, waarna hij zich in de bosjes verstopt en stilletjes geniet van het prachtige geluid van botsende auto's. Maakt miniatuur guillotines, houdt van veelpotige spinnen en zijn troeteldier, de octopus Aristoteles.

Irene Kuiper is Oma Eudora. Oma Eudora woont al jaren lang op zolder bij de familie Addams. Niemand weet haar leeftijd, laat staan wiens moeder ze nou eigenlijk is. Worstelt graag met krokodillen en brouwt magische drankjes met allerlei 'natuurlijke' ingrediënten.

Raymond Paardekooper gaat de rol van Lurch spelen. Lurch is sinds mensenheugenis de butler van de Addams Family, is trots op zijn werk en ziet er altijd netjes gekleed uit. Speelt orgel en klavecimbel. De hand Thing is zijn allerbeste vriend en met haarbol Cousin It mag hij graag een potje klaverjassen.

The Addams Family zal van november tot en met maart 2019 in Nederland te zien zijn.

Foto: Margot de Heide

Volg Musicalweb.nl
Blijf altijd op de hoogte van het laatste musicalnieuws via: Facebook - Instagram - Twitter - TikTok

keyboard_arrow_downEerstvolgende première

Voorstelling: Musicals Gone Mad
Locatie: DeLaMar West
Datum: 13-06-2022
Tijd: 19:30 uur
keyboard_arrow_rightVolledige agenda