Johnny Kraaijkamp als Gomez Addams in The Addams Family

18 januari 2018, 12:14 - Redactie
Johnny Kraaijkamp als Gomez Addams in The Addams Family

TEC Entertainment maakt vandaag bekend dat de mannelijke hoofdrol in de nieuwe Nederlandse bewerking van de Broadway hit-musical The Addams Family gespeeld wordt door Johnny Kraaijkamp.

Johnny Kraaijkamp speelt de rol van Gomez Addams, het gepassioneerde hoofd van de familie Addams, adoreert zijn echtgenote Morticia (Pia Douwes) met hart en ziel en is dol op zijn kinderen Wednesday en Pugsley. Gomez is een vermogend man, vermaard degenvechter, temperamentvol tangodanser en vurig sigarenroker. In zijn vrije tijd kan hij erg blij worden van crashende speelgoedtreinen en messenwerpen. De ultieme latin-lover, van Spaanse adellijke afkomst en zeer energiek (voor zijn leeftijd).

Johnny Kraaijkamp speelt op dit moment in de musical Vamos en was eerder te zien in De Bonbonfabriek en de musicals Dorus en Ruis – De show van zijn leven. Op televisie was Johnny onder andere negen seizoenen te zien in ‘t Zonnetje in Huis.

Producent Marc Muller van TEC Entertainment is bijzonder gelukkig dat hij Johnny Kraaijkamp heeft weten vast te leggen. "Met Johnny Kraaijkamp hebben wij een acteur van formaat kunnen toevoegen aan de cast van THE ADDAMS FAMILY. Johnny heeft een enorme staat van dienst en ik prijs mij zeer gelukkig dat hij de rol van Gomez Addams op zich heeft willen nemen. Ik kijk met bijzonder veel plezier uit naar onze samenwerking."

The Addams Family zal van november tot en met maart 2019 in Nederland te zien zijn.

Volg Musicalweb.nl
Blijf altijd op de hoogte van het laatste musicalnieuws via: Facebook - Instagram - Twitter - TikTok

keyboard_arrow_downEerstvolgende première

Voorstelling: Musicals Gone Mad
Locatie: DeLaMar West
Datum: 13-06-2022
Tijd: 19:30 uur
keyboard_arrow_rightVolledige agenda