Recensie: Tommie Christiaan overtuigend en suave als Emilio in On your Feet!

18 januari 2018, 19:17 - Redactie
Recensie: Tommie Christiaan overtuigend en suave als Emilio in On your Feet!

Op woensdagavond waren we aanwezig bij de première van Tommie Christiaan als Emilio Estefan in de musical On Your Feet! in het Beatrix Theater in Utrecht. Hoewel hij de rol al tientallen keren gespeeld heeft in de maanden november en december, was woensdagavond zijn persoonlijke feestelijke première. En feestelijk was het zeker.

Al direct vanaf het begin van de voorstelling zet hij het personage krachtig neer en laat hij er geen twijfel over bestaan dat hij zonder moeite een suave Latin personage kan spelen. Sexy en zwoel waren de momenten tussen Emilio en Gloria en hiermee was duidelijk dat er een goede chemie bestaat tussen hem en Vajén van den Bosch, die zelf een energieke en stralende Gloria neerzet.

Zowel in de duetten als in de solostukken komt hij qua zang goed uit de verf. Niet alleen in de prachtige duetten I see your smile (met Vajén) en If I Never Got to Tell You (met Nurlaila Karim), maar ook solo in Don’t wanna lose you was hij sterk. Tevens weet hij bij de emotionelere ballads de juiste toon te raken, waardoor het geloofwaardig is wat hij zingt.

Naast zijn zangkwaliteiten liet hij ook heel duidelijk zien dat hij er veel plezier in heeft om de rol te spelen. De vele danspartijen blijken geen probleem voor hem, hij is bijzonder los in de heupen. Kortom, het was een feest om naar te kijken en luisteren.

Speelschema Tommie Christiaan

Tommie deelt de rol van Emilio Estefan met Jim Bakkum. Wil je zelf ook Tommie in actie zien als Emilio Estefan? Bekijk dan hier het speelschema op onze website:

Door: Laura Kluinhaar-Sloet

Lees meer over:

Volg Musicalweb
Blijf altijd op de hoogte van het laatste musicalnieuws via: Facebook - Instagram - TikTok - Twitter

keyboard_arrow_downEerstvolgende première

Voorstelling: Wuthering Heights
Locatie: DeLaMar
Datum: 11-06-2023
Tijd: 14:00 uur
keyboard_arrow_rightVolledige agenda