Pia Douwes als Morticia Addams in The Addams Family

10 januari 2018, 17:55 - Redactie
Pia Douwes als Morticia Addams in The Addams Family
Foto: Simone Leonhartsberger

TEC Entertainment maakt vandaag bekend dat Pia Douwes de vrouwelijke hoofdrol van Morticia Addams zal gaan spelen in de nieuwe versie van The Addams Family. Morticia Addams is de echtgenote van Gomez en moeder van Wednesday en Pugsley.

Producent Marc Muller van TEC Entertainment is bijzonder gelukkig dat Pia Douwes de rol van Morticia Addams zal gaan spelen. “We hebben de afgelopen jaren een aantal bijzonder succesvolle producties naar Nederland kunnen halen als de Broadway musical klassieker West Side Story en de rockopera Jesus Christ Superstar, met in de hoofdrol de legendarische Ted Neeley. Met de The Addams Family maken we voor het eerst een geheel eigen Nederlandse bewerking van een Broadway hit-musical en met Pia hebben we de een gedroomde Morticia binnen gehaald. Ik kijk ontzettend uit naar onze samenwerking.”

Vorige maand werd bekend dat het creatieve team zal worden aangevoerd door regisseur Paul Eenens, choreograaf Stanley Burleson en vertaler/bewerker Jon van Eerd. De namen van de overige hoofdrolspelers, en leden van het creatieve team, worden binnenkort bekend gemaakt.

The Addams Family zal van november tot en met maart 2019 in de grotere theaters van Nederland te zien zijn. De kaartverkoop voor de shows gaat later deze maand van start.

Volg Musicalweb
Blijf altijd op de hoogte van het laatste musicalnieuws via: Facebook - Instagram - TikTok - Twitter

keyboard_arrow_downEerstvolgende première

Voorstelling: Wuthering Heights
Locatie: DeLaMar
Datum: 11-06-2023
Tijd: 14:00 uur
keyboard_arrow_rightVolledige agenda