Cast Spring Awakening in DeLaMar West aangekondigd

2 juni 2021, 16:02 - Redactie
Cast Spring Awakening in DeLaMar West aangekondigd

OpusOne laat weten dat de kaartverkoop voor Spring Awakening donderdag 3 juni om 10:00 uur van start gaat. De musical, met rollen voor elf afgestudeerden en stagiairs van musicalopleidingen, staat vanaf 25 juni tot en met 18 juli in DeLaMar West: De nieuwe theaterzaal van DeLaMar Theater, in Amsterdam West, waar de ontwikkeling van eigentijdse musicals met nieuwe talenten centraal staat.

De voorstelling kan corona-proof met een beperkte zaalbezetting spelen. Spring Awakening wordt geregisseerd door Koen van Dijk en de vertaling is van Daniël Cohen. Muzikale leiding is in handen van Ezra van Nassauw en de choreografie is van Roy Jonathans.

Met deze voorstelling biedt OpusOne de kans aan elf afgestudeerden en stagiairs uit de lichtingen ’20 en ’21 in een professionele musical te spelen in een tijd waarin de mogelijkheden hiervoor nihil zijn. Producent Maarten Voogel: “Ik vind het ontzettend belangrijk dat dit verhaal, over de onderdrukking van jongeren en niet kunnen uiten wie je bent, juist nu verteld wordt in een tijd waarin maatschappelijke effecten een grote invloed hebben op de mentale gesteldheid van jongeren. In die zin zijn de overeenkomsten met het oorspronkelijke toneeltekst opzienbarend, en de vorm van de zeer succesvolle musicalversie is met zijn pop-rock achtige songs juist voor een jeugdig publiek erg herkenbaar”.

De volledige cast van Spring Awakening bestaat uit: Aniek Venhoeven (Ilse), Bas van Rijswijk (Ernst), Bente Mulan Nanayakkara (Thea), Dave Rijnders (Melchior), Juul van de Laar (Moritz), Lot Berendse (Martha), Luuk Haaze (Hänschen), Shay Lachman (Otto), Sterre-Luna Zangirolami (Anna), Sterre Verschoor (Wendla) en Thijs Snoek (Georg). Ad Knippels en Wieneke Remmers spelen alle volwassen mannen- en vrouwenrollen.

Volg Musicalweb
Ontvang het laatste musicalnieuws via: Facebook - Instagram - Threads - TikTok - X

Eerstvolgende première

Voorstelling: Best of Musicals
Locatie: Ziggo Dome
Datum: 29-06-2024
Tijd: 15:00 uur
Volledige agenda