Cast My Fair Lady te gast bij tweede editie Vergeetwoordengala van de Taalstaat

6 december 2017, 13:41 - Redactie
Cast My Fair Lady te gast bij tweede editie Vergeetwoordengala van de Taalstaat

Op zaterdag 9 december presenteert het KRO-NCRV radioprogramma De Taalstaat van Frits Spits de tweede editie van het Vergeetwoordengala. Het gala vindt plaats in het Calypso Theater in Wijk bij Duurstede en wordt rechtstreeks uitgezonden op NPO Radio 1 tussen 11.00 en 13.00 uur. Tijdens dit gala is de cast van My Fair Lady te gast. Onder andere Esmée Dekker, Chris Tates en Alfred van den Heuvel zullen een aantal nummers uit deze musicalklassieker ten gehore brengen voor live publiek.

Elke zaterdag van 11:00 tot 13:00 uur presenteert Frits Spits het radioprogramma De Taalstaat, een vrolijk en informatief Radio 1 – programma dat wil vertellen hoe het met onze taal gaat. De link met de musical My Fair Lady is dan ook snel gelegd. Een musical waarbij twee fonetici een weddenschap afsluiten om een eenvoudig bloemenmeisje om te toveren tot een echte lady in de Engelse society.

My Fair Lady is tot mei 2018 te zien in de grote Nederlandse theaters en staat tijdens de feestdagen van 26 december tot en met 3 januari in het Chassé Theater te Breda.

Volg Musicalweb
Blijf altijd op de hoogte van het laatste musicalnieuws via: Facebook - Instagram - TikTok - Twitter

keyboard_arrow_downEerstvolgende première

Voorstelling: Wuthering Heights
Locatie: DeLaMar
Datum: 11-06-2023
Tijd: 14:00 uur
keyboard_arrow_rightVolledige agenda