Cabaretgroep Vrouw Holland stopt na twintig Jaar

6 december 2017, 11:02 - Redactie
Cabaretgroep Vrouw Holland stopt na twintig Jaar

Een zeldzaam jubileum in de Nederlandse theaterwereld: een cabaretgroep die al twintig jaar bij elkaar is. Na veel programma’s en dus ook twintig jaar toeren langs de Nederlandse theaters gaat de muzikale cabaretformatie Vrouw Holland, aan het eind van dit theaterseizoen, echter stoppen.

Cabaretières Gabriëlle Glasbeek, Marieke Klooster en Karin Noeken en pianist Reinout Douma starten aankomende januari met de reprise van hun jubileumvoorstelling 20 Jaar Mannenhumor In Een Vrouwenlichaam, en eindigen hun, voorlopig laatste tournee langs de theaters, in de Stadsschouwburg in Groningen in mei 2018.

Deze komische show brengt, naast een overzicht, ook de slotconclusie dat het goed is om op het hoogtepunt te stoppen. Vrouw Holland, ziet dit hoogtepunt – twintig jaar samen - als een goed moment voor een afscheidstournee.

De grote schare fans van Vrouw Holland zal de groep moeten gaan missen. Vanaf januari voor hen en voor het Nederlandse theaterpubliek dus een allerlaatste kans om Vrouw Holland in actie te zien in het theater.

Volg Musicalweb
Ontvang het laatste musicalnieuws via: Facebook - Instagram - Threads - TikTok - X

Eerstvolgende première

Voorstelling: Soldaat van Oranje
Datum: 08-09-2024
Tijd: 15:00 uur
Volledige agenda