Alberto ter Doest op MusicalCamp

6 december 2017, 09:48 - Redactie
Alberto ter Doest op MusicalCamp
Foto: Marc Bos

Stemcoach Alberto ter Doest zal komende zomer wederom een masterclass zang verzorgen tijdens MusicalCamp en MuziektheaterKamp. Ook zal hij een bezoek brengen aan de nieuwste tak van KampVakanties; VocalMasterclass.

In 2017 gaf Alberto al les tijdens deze zomerkampen. De kampen zijn onderdeel van KampVakanties, vakanties voor iedereen die in de zomer bezig wil zijn met theater.

Waar er voor de dansliefhebbers al enkele jaren DanceBootcamp is, zal er komende zomer dus een speciaal kamp komen voor de zangliefhebbers. En vooral voor hen is Alberto een droomdocent. De deelnemers van VocalMasterclass gaan namelijk een hele week aan de slag met het Universal Voice System, een zangmethode die door Alberto is opgezet. Dat hij nu zelf langs zal komen is een erg mooie toevoeging aan dit lesprogramma, waardoor ze nog dieper op de stof in kunnen gaan.

Maar ook voor MusicalCamp en MuziektheaterKamp is Alberto een interessante docent. Hij heeft zijn sporen binnen de professionele musicalwereld ruimschoots verdiend. Zo vertolkte hij in grote theaters in Wenen, Londen en Nederland diverse rollen in musicals als Cats, Les Miserables en The Phantom of the Opera. Daarnaast is hij hoofdvakdocent aan het conservatorium en een veelgevraagd vocal coach en gastspreker.

Alberto is er komend jaar alle weken bij. Andere docenten waarvan al bekend is dat ze meegaan tijdens de kampen zijn onder andere Hein Gerrits, Syd Horster, Marijke Castelijns en Jeffrey Stuut.

Lees meer over:

Volg Musicalweb
Ontvang het laatste musicalnieuws via: Facebook - Instagram - Threads - TikTok - X

Eerstvolgende première

Voorstelling: Frozen de Musical
Locatie: Circustheater
Datum: 09-06-2024
Tijd: 15:00 uur
Volledige agenda