Repetities gestart voor De Kleine Zeemeermin

schedule6 december 2017, 17:32 - Redactie
Repetities gestart voor De Kleine Zeemeermin

Theater Terra brengt begin volgend jaar de betoverende wereld onder water van De Kleine Zeemeermin naar Nederlandse en Vlaamse theaters. Deze week zijn in Amsterdam de repetities gestart voor de musical en uiteraard begon dit met taart.

In de diepe oceaan leefde een zeemeermin met een schitterende stem. Ze droomde vaak over de wereld boven de zeespiegel en wanneer ze daar eindelijk mag kijken, redt ze een jonge prins van een zinkend schip. Ze wordt verliefd en wil zelf ook mens worden. Wanhopig besluit ze een valse zeeheks om hulp te vragen. Die stemt in om haar benen te geven, maar alleen in ruil voor haar mooie stem. Als de prins haar niet zijn onvoorwaardelijke liefde zal geven, zal de zeeheks de betovering nooit meer verbreken…

Op dit moment speelt in heel Nederland en Vlaanderen ook de familiemusical Welterusten, Kleine Beer van Theater Terra, voor iedereen vanaf 4 jaar. De Kleine Zeemeermin gaat op 21 januari in première in De Meervaart in Amsterdam.

Nieuwsbrief
Schrijf je in voor de dagelijkse of wekelijkse nieuwsbrief van Musicalweb.nl en blijf op de hoogte van het laatste musicalnieuws!

Klik hier om je in te schrijven

Laatste berichten

Bekijk nu de scenefoto’s van Anastasiaschedule 20 september 2019, 09:52
Ook hoofdrol voor Liz Snoijink in Anastasiaschedule 20 september 2019, 07:58
keyboard_arrow_rightMeer nieuws

Agenda

Voorstelling: Anastasia
Locatie: Circustheater
Datum: 22-09-2019
Tijd: 16:00 uur
keyboard_arrow_rightVolledige agenda