Cast Little Women bekend en crowdfunding geslaagd

18 oktober 2023, 11:14 - Redactie
Cast Little Women bekend en crowdfunding geslaagd
Foto: Robin H. van der Weide

De cast en crew van Little Women de Musical willen hun oprechte dank uitspreken aan iedereen die heeft bijgedragen aan het succes van de crowdfunding campagne. Door de steun van talloze vrienden, familie, en liefhebbers van theater hebben ze niet alleen hun financiële doel bereikt, maar ook een gemeenschap van gepassioneerde supporters opgebouwd.

“De steun die we hebben ontvangen is overweldigend”, zegt initiatiefneemster Michelle van de Ven, die tevens één van de hoofdrollen speelt. “Dankzij de vrijgevigheid van onze donateurs kunnen we onze droom realiseren om de voorstelling in zijn volledigheid op de planken te brengen met een orkest en een volledig decor. Dit project is een eerste mijlpaal voor ons en Paper Kite Productions, en we zijn zo dankbaar voor de steun die we hebben gekregen. Zelfs de originele Broadway-makers Mindi Dickstein (liedteksten) en Jason Howland (muziek) hebben hun enthousiasme voor ons project met ons gedeeld!”

Paper Kite Productions vliegt naar grote hoogtes als platform voor jonge musicalartiesten de kans te geven om naast ervaren professionals op te treden en te groeien in hun vakgebied. De volledige cast is inmiddels bekend en bestaat uit Michelle van de Ven (Jo March), Lisanne Veeneman (Beth March), Natalie Bommelé-Salek (Meg March), Sem Gerritsma (Amy March), Job Greuter (Laurie), Anne-Mieke Ruyten (Aunt March), Céline Purcell (Marmee), Wim van den Driessche (Mr Laurence), Sander Volders (Mr Brooks), Jonathan Demoor (PR. Bhaer), Imme Debeij (alternate Amy March) en Romy Peters (alternate Beth March).

Little Women de musical belooft een betoverende en hartverwarmende ervaring te worden voor het hele gezin. Vanaf eind december te zien in het DeLaMar West.

Première
21 december 2023
Dernière
7 januari 2024
Meer over Little WomenAnder nieuws over Little Women
Volg Musicalweb
Ontvang het laatste musicalnieuws via: Facebook - Instagram - Threads - TikTok - X

Eerstvolgende première

Show: Musical Awards
Locatie: AFAS Theater
Datum: 24-04-2024
Tijd: 20:25 uur
Volledige agenda