285.000 kaarten verkocht voor Les Misérables in Nederland en Vlaanderen

18 oktober 2023, 12:07 - Redactie
285.000 kaarten verkocht voor Les Misérables in Nederland en Vlaanderen
Foto: Musicalweb

Les Misérables komt nog één keer naar Nederland. Na de Vlaamse première in Antwerpen, afgelopen zondag, is de voorstelling van 1 tot en met 12 november nog in Theater Heerlen te zien. Tot nu toe zijn er 285.000 kaarten voor Les Misérables in Nederland en Vlaanderen verkocht. Voor de allerlaatste shows in Heerlen komen vanaf vandaag de laatste kaarten in verkoop.

Les Misérables is de meest bekroonde en gewaardeerde musical van dit seizoen. Bij het Musical Award Gala viel de voorstelling maar liefst zes Awards ten deel. Afgelopen zondag is Les Misérables in Vlaanderen in première gegaan. In de Stadsschouwburg van Antwerpen zagen de aanwezigen een krachtige voorstelling van deze klassieker in een eigentijdse, spectaculaire versie van Cameron Mackintosh.

De Vlaamse musicalsterren Ianthe Tavernier, Nordin De Moor, Jonas van Geel en Goele de Raedt hebben zich bij de Nederlandse cast gevoegd. Medeproducent voor België, Studio 100, is trots op wat de cast heeft laten zien. De legendarische voorstelling is in Vlaanderen nu al zo succesvol dat de tournee tot en met 7 januari volgend jaar is verlengd.

Ook in Nederland blijft de vraag naar de musical groot. Van 1 tot en met 12 november staat de voorstelling in Theater Heerlen, met dan weer de bijna voltallige Nederlandse cast.

Première
5 maart 2023
Dernière
12 november 2023
Producent
De Graaf & Cornelissen
Meer over Les Misérables (2023) Ander nieuws over Les Misérables (2023)
Volg Musicalweb
Ontvang het laatste musicalnieuws via: Facebook - Instagram - Threads - TikTok - X

Eerstvolgende première

Voorstelling: Frozen de Musical
Locatie: Circustheater
Datum: 09-06-2024
Tijd: 15:00 uur
Volledige agenda