Cast Frozen the Musical op Broadway nu compleet

16 juni 2017, 19:04 - Redactie
Cast Frozen the Musical op Broadway nu compleet

In april werden al een aantal castleden voor Frozen the Musical op Broadway aangekondigd door Disney, nu is de cast compleet. Duidelijk was al dat Caissie Levy de rol van Elsa gaat spelen en Patti Murin de rol van Anna, de jongere zus van Elsa.

Jelani Alladin zal de rol van Kristoff spelen, Greg Hildreth de rol van Olaf, John Riddle de rol van Hans en Robert Creighton zal Duke of Weselton gaan spelen.

Nieuwe namen die nu zijn aangekondigd zijn Kevin Del Aguila als Oaken, Timothy Hughes als Pabbie/Opa, en Andrew Pirozzi als Sven. Audrey Bennett en Mattea Conforti zullen de rol van de jonge Anna gaan spelen en Brooklyn Nelson en Ayla Schwartz gaan de rol van de kleine Anna spelen. Alyssa Fox is de understudy voor de rol van Elsa, Aisha Jackson is de understudy voor de rol van Anna.

Michael Grandage is de regisseur, de muziek is afkomstig van Robert Lopez en Kristen Anderson-Lopez. Rob Ashford is verantwoordelijk voor de choreografie.

Frozen zal dit jaar vanaf 17 augustus tot en met 1 oktober te zien zijn in het Buell Theatre in Denver, dit is een try-out periode. Vanaf volgend voorjaar zal de nieuwe musical van Disney dan te zien zijn in het St. James Theatre op Broadway.

Lees meer over:

Volg Musicalweb
Blijf altijd op de hoogte van het laatste musicalnieuws via: Facebook - Instagram - TikTok - Twitter

keyboard_arrow_downEerstvolgende première

Voorstelling: Wuthering Heights
Locatie: DeLaMar
Datum: 11-06-2023
Tijd: 14:00 uur
keyboard_arrow_rightVolledige agenda