Cast Frozen the Musical aangekondigd door Disney, Caissie Levy als Elsa

schedule17 april 2017, 21:43 - Redactie
Cast Frozen the Musical aangekondigd door Disney, Caissie Levy als Elsa
photo_camera Foto: Entertainment Weekly

Zojuist heeft Disney de cast aangekondigd van Frozen the Musical. Caissie Levy, hierboven rechts op de foto te zien, zal de rol van Elsa gaan spelen en Patti Murin, links te zien op de foto, zal de rol van Anna, de jongere zus van Elsa gaan spelen.

Caissie Ley was recent te zien in Les Miserables als Fantine en ze speelde eerder op zowel Broadway als op West End in de musicals Ghost en Hair. Verder speelde Caissie op Broadway in Wicked, Murder Ballad, First Daughter Suite en in Hairspray. Patti Murin speelde eerder op Broadway in Lysistrata Jones en in Xanadu en tevens was Patti te zien in de tour van Wicked door de Verenigde Staten.

Verder zal Jelani Alladin de rol van Kristoff spelen, Greg Hildreth de rol van Olaf, John Riddle zal te zien zijn als Hans en Robert Creighton zal Duke of Weselton spelen.

Duidelijk was al dat Michael Grandage de musical zal gaan regisseren. Rob Ashford zal de choreografie op zich gaan nemen, hij vervangt hiermee Christopher Gattelli die aanvankelijk als choreograaf werd aangekondigd.

Frozen zal dit jaar vanaf 17 augustus tot en met 1 oktober te zien zijn in het Buell Theatre in Denver, dit is een try-out periode. Vanaf volgend voorjaar zal de nieuwe musical van Disney dan te zien zijn in het St. James Theatre op Broadway.

Nieuwsbrief
Schrijf je in voor de dagelijkse of wekelijkse nieuwsbrief van Musicalweb.nl en blijf op de hoogte van het laatste musicalnieuws!

Klik hier om je in te schrijven

Laatste berichten

Campus 12 in Ketnet Musical Knock-outschedule 17 september 2019, 16:26
Eerste officiƫle trailer voor Anastasiaschedule 16 september 2019, 19:44
Jim Bakkum en Bettina Holwerda in Sint on Iceschedule 16 september 2019, 18:18
keyboard_arrow_rightMeer nieuws

Agenda

Voorstelling: Anastasia
Locatie: Circustheater
Datum: 22-09-2019
Tijd: 16:00 uur
keyboard_arrow_rightVolledige agenda