Cast Frozen the Musical aangekondigd door Disney, Caissie Levy als Elsa

17 april 2017, 21:43 - Redactie

Zojuist heeft Disney de cast aangekondigd van Frozen the Musical. Caissie Levy, hierboven rechts op de foto te zien, zal de rol van Elsa gaan spelen en Patti Murin, links te zien op de foto, zal de rol van Anna, de jongere zus van Elsa gaan spelen.

Caissie Ley was recent te zien in Les Miserables als Fantine en ze speelde eerder op zowel Broadway als op West End in de musicals Ghost en Hair. Verder speelde Caissie op Broadway in Wicked, Murder Ballad, First Daughter Suite en in Hairspray. Patti Murin speelde eerder op Broadway in Lysistrata Jones en in Xanadu en tevens was Patti te zien in de tour van Wicked door de Verenigde Staten.

Verder zal Jelani Alladin de rol van Kristoff spelen, Greg Hildreth de rol van Olaf, John Riddle zal te zien zijn als Hans en Robert Creighton zal Duke of Weselton spelen.

Duidelijk was al dat Michael Grandage de musical zal gaan regisseren. Rob Ashford zal de choreografie op zich gaan nemen, hij vervangt hiermee Christopher Gattelli die aanvankelijk als choreograaf werd aangekondigd.

Frozen zal dit jaar vanaf 17 augustus tot en met 1 oktober te zien zijn in het Buell Theatre in Denver, dit is een try-out periode. Vanaf volgend voorjaar zal de nieuwe musical van Disney dan te zien zijn in het St. James Theatre op Broadway.

Volg Musicalweb
Blijf altijd op de hoogte van het laatste musicalnieuws via: Facebook - Instagram - TikTok - Twitter

keyboard_arrow_downEerstvolgende première

Voorstelling: Wuthering Heights
Locatie: DeLaMar
Datum: 11-06-2023
Tijd: 14:00 uur
keyboard_arrow_rightVolledige agenda