Cast en crew Aida in Concert verrast met echte Aida Bossche Bol

7 juni 2019, 16:22 - Redactie
Cast en crew Aida in Concert verrast met echte Aida Bossche Bol

Vandaag werden cast en crew van Aida in Concert tijdens de repetities verrast met een officiële Aida Bossche Bol. Jan de Groot, dé banketbakker van ’s-Hertogenbosch, maakte ter gelegenheid van de reeks concerten deze speciale Aida Bossche Bol met aan de buitenkant het logo van Aida in Concert en aan de binnenkant felroze slagroom. Cast en crew genoten tijdens de openbare repetitie van de befaamde Bossche lekkernij.

Met de speciale Aida Bossche Bol slaan Stage Entertainment, Shows & Events én Jan de Groot de handen ineen: samen willen zij bezoekers laten weten dat Aida in Concert exclusief te zien is in Den Bosch. “Wij zijn trots op de stad Den Bosch en natuurlijk op onze Bossche Bollen,” aldus banketbakker Jan de Groot. “We vinden het geweldig dat Aida in Concert hier plaatsvindt en zijn dan ook vereerd om deze speciale Aida Bossche Bol te mogen maken.”

Ook April Darby, die de titelrol vertolkt in het openluchtspektakel, is blij verrast met de Bossche Bollen: “Het is fantastisch dat Jan de Groot deze Bossche Bollen speciaal voor Aida in Concert heeft willen maken. Een betere start van dit bijzondere avontuur kun je je niet wensen!”

Aida in Concert is van 20 tot en met 30 juni te zien in het Autotron in Den Bosch.

Volg Musicalweb.nl
Blijf altijd op de hoogte van het laatste musicalnieuws via: Facebook - Instagram - Twitter - TikTok

keyboard_arrow_downEerstvolgende première

Voorstelling: Hello Again
Locatie: DeLaMar West
Datum: 02-07-2022
Tijd: 20:00 uur
keyboard_arrow_rightVolledige agenda