Antje Monteiro nog niet fit genoeg om terug te keren in Mamma Mia!

schedule7 juni 2019, 17:46 - Redactie
Antje Monteiro nog niet fit genoeg om terug te keren in Mamma Mia!
photo_camera Foto: Patricia Steur

Antje Monteiro zal in de komende dagen nog niet terugkeren in Mamma Mia! zo heeft de actrice laten weten op haar eigen Facebookpagina. Op dit moment is Antje nog herstellende van een operatie en het herstel duurt helaas iets langer dan aanvankelijk gedacht.

Naast Mamma Mia! moet ze ook de presentatie van het The Hague Rainbow Festival aanstaande zaterdag aan zich voorbij laten gaan, de presentatie zal worden overgenomen door Mariska van Kolck zo heeft de organisatie al laten weten.

"Lieve allemaal, 2 weken geleden heb ik n kleine operatie gehad. Herstel duurt helaas langer dan verwacht waardoor ik ook dit weekend nog niet kan spelen bij Mamma Mia. Mamma Mia NLOok de presentatie zaterdag van The Hague Rainbow Festival moet ik helaas voorbij laten gaan! Sorry voor iedereen die voor mij zou komen kijken ! #overmacht Hoop vanaf volgende week weer te kunnen knallen !!" aldus Antje.

Recent werd nog aangekondigd dat Mamma Mia! eind september voor het laatst te zien zal zijn in het Beatrix Theater.

Première
23 september 2018
Dernière
29 september 2019
Meer nieuws over Mamma Mia! (2018)
Nieuwsbrief
Schrijf je in voor de dagelijkse of wekelijkse nieuwsbrief van Musicalweb.nl en blijf op de hoogte van het laatste musicalnieuws!

Klik hier om je in te schrijven

Agenda

Show: Musical Sing-a-long
Locatie: Uitmarkt Amsterdam
Datum: 25-08-2019
Tijd: 21:15 uur
keyboard_arrow_rightVolledige agenda