Cast aangekondigd voor Ganesha – Een perfecte god

22 januari 2020, 15:12 - Redactie
Cast aangekondigd voor Ganesha – Een perfecte god

Precies 10 jaar na de première in Antwerpen brengt Judas TheaterProducties een herwerking van hun productie Ganesha – Een perfecte god. Regisseur Martin Michel kan rekenen op een cast bestaande uit Goele De Raedt, Kirsten Cools, Pieter Van Keymeulen en Wanne Synnave.

Goele De Raedt verdiende reeds haar strepen als (musical)actrice. Zo was ze vorig seizoen nog te zien in Aladdin bij Uitgezonderd en in Titanic op het Donkmeer. Daarnaast doet ze regelmatig stemmenwerk zoals in de Disney film Coco als mama Imelda. Binnenkort is ze opnieuw te bewonderen in Ketnet Musical, waar ze ook de vocal coaching voor haar rekening neemt. Mensen begeleiden in hun passie is iets waar Goele met hart en ziel voor gaat.

Kirsten Cools speelde verschillende rollen in het Ballet van Vlaanderen alsook bij Studio 100, Stage Entertainment, Uitgezonderd theater, V&V en Music Hall. Zij werd vaste choreograaf en regisseur bij Muzix-musicalstages. Hoewel ze de laatste jaren minder op toneel stond, vond je ze wel vaak in de studio waar ze haar stem verleende aan verscheidene Disney- en andere tekenfilms. Kirsten heeft sinds enkele jaren ook haar eigen dansschool.

Pieter Van Keymeulen speelde mee in tv-series als Spring, Sara, David, Thuis, Loslopend Wild en Familie. Hij speelde hoofdrollen in de musicals Blood Brothers en Kiss Of The Spider Woman van InTeam en was recent te zien in FIERce! van Theater M. Pieter is vaste presentator op MENTtv en nam onlangs 2 singles op getiteld You’re The First The Last My Everything en Je Neemt Me Mee.

Wanne Synnave is een muzikale duizendpoot. Hij speelde o.a. mee in Muerto! en Magdalena en stond voor de camera in Kosmoo en Hartendief. Wanne is daarnaast ook actief als auteur. Zo schreef hij script en de liedteksten voor de musicals Magdalena en November ‘89. Sinds deze zomer is hij MNM-dj bij de Grote Peter Van De Veire Ochtendshow samen met Kawtar Ehlalouch

De voorstelling speelt van 3 april tot en met 26 april in het Fakkeltheater te Antwerpen.

Volg Musicalweb
Ontvang het laatste musicalnieuws via: Facebook - Instagram - Threads - TikTok - X

Eerstvolgende première

Voorstelling: Ver van je bed
Datum: 23-03-2024
Tijd: 20:15 uur
Volledige agenda