Backstreet Boys de Musical mogelijk naar Broadway

schedule13 maart 2016, 10:14 - Redactie
Backstreet Boys de Musical mogelijk naar Broadway

Goed nieuws voor alle fans van de Backstreet Boys, er is een musical in de maak over Nick Carter, Howie Dorough, Brian Littrell, AJ McLean en Kevin Richardson die met name gedurende de jaren 90 zeer populair waren. Dit heeft Brian laten weten tijdens de première van Disaster op Broadway, een musical waar zijn zoon in speelt.

Er wordt al enkele jaren gewerkt aan een Backstreet Boys Broadway show, de insteek voor de musical zou Jersey Boys meets Cirque Du Soleil moeten gaan worden. De voorstelling zou het verhaal vertellen van hoe de groep de top wist te bereiken. Naast Broadway wordt er als alternatief ook gekeken naar een mogelijke locatie in Las Vegas zo voegde AJ toe die ook aanwezig was op de première van Disaster.

Een concrete datum is er echter nog niet dus het blijft vooralsnog afwachten of en wanneer er uiteindelijk echt een musical over de boyband zal gaan komen.

Nieuwsbrief
Schrijf je in voor de dagelijkse of wekelijkse nieuwsbrief van Musicalweb.nl en blijf op de hoogte van het laatste musicalnieuws!

Klik hier om je in te schrijven

Agenda

Show: Musical Awards Gala
Locatie: RAI Theater
Datum: 22-01-2020
keyboard_arrow_rightVolledige agenda