Finding Neverland volgend jaar te zien op West End

schedule13 maart 2016, 13:46 - Redactie
Finding Neverland volgend jaar te zien op West End

Finding Neverland zal vanaf volgend jaar te zien zijn op West End. De musical ging aanvankelijk in 2012 première in het Curve Theatre in Leicester, een vernieuwde versie ging in 2014 in première in het American Repertory Theatre in Cambridge in de Amerikaanse staat Massachusetts. Afgelopen jaar in maart verplaatste Finding Neverland zich naar Broadway waar de voorstelling nog steeds te zien is.

De muziek en de liedteksten van de musical zijn geschreven door Gary Barlow, bekend van Take That, en Eliot Kennedy. Het script werd geschreven door James Graham.

De musical is gebaseerd op de gelijknamige film die in 2004 werd uitgebracht en op het toneelstuk The Man Who Was Peter Pan, geschreven door Allan Knee. Het verhaal gaat over J.M. Barrie, de geestelijk vader van Peter Pan. In de film waren er hoofdrollen voor Johnny Depp, Kate Winslet, Freddie Highmore en Dustin Hoffman.

Nieuwsbrief
Schrijf je in voor de dagelijkse of wekelijkse nieuwsbrief van Musicalweb.nl en blijf op de hoogte van het laatste musicalnieuws!

Klik hier om je in te schrijven