Audities: The TeenZ Company zoekt nieuw talent voor Pretty Talkz

3 februari 2017, 10:58 - Redactie
Audities: The TeenZ Company zoekt nieuw talent voor Pretty Talkz

The TeenZ Company is op zoek naar nieuw talent voor de voorstelling Pretty Talkz. Aan deze unieke theatershow zullen enkel en alleen tieners meedoen die een talent hebben voor dansen en zingen. Voor deze nieuwe show komen er op diverse data in Nederland audities.

Vorig jaar is The TeenZ Company opgericht door Hans en Conny Liefers. "Het viel ons op dat er voor getalenteerde tieners weinig mogelijkheden zijn om hun kunsten op het podium te vertonen,’ zegt Conny Liefers. ‘En dat terwijl er zoveel talent in Nederland rondloopt. Ons doel is nu om tieners via professionele workshops voor te bereiden op een voorstelling die in verschillende theaters te zien is. We zijn daarom op zoek naar enthousiaste en getalenteerde jongeren die zich willen inzetten om samen met ons een fantastische theatershow te maken!"

Een professioneel team begeleidt de jonge talenten. Musicalzangeres Sophia Wezer, the Voice Kids vocal coach Jet Pit en choreografe Cora Ringelberg, docente bij Lucia Marthas en So You Think You Can Dance bereiden de jongens en meisjes voor op de theatershows. "Wij gaan intensief met de tieners werken zodat ze zich nog beter kunnen ontwikkelen in hun zang en dans."

Na de audities, de workshops en een theaterweekend op 13 en 14 mei wordt duidelijk wie in de theatershows mag gaan optreden. De audities worden gehouden op de volgende data:

  • Zondag 12 februari in Bodegraven
  • Zaterdag 18 februari in Amstelveen
  • Zondag 5 maart in Apeldoorn
  • Zaterdag 18 maart in Den Haag

Wie zich wil aanmelden of meer informatie wil kan mailen naar: marit@timkoldenhof.nl.

Lees meer over:

Volg Musicalweb
Ontvang het laatste musicalnieuws via: Facebook - Instagram - Threads - TikTok - X

Eerstvolgende première

Voorstelling: Ver van je bed
Datum: 23-03-2024
Tijd: 20:15 uur
Volledige agenda