Nieuwe zang- en dansshow PrettyTalkz van The TeenZ Company

20 oktober 2016, 11:14 - Redactie
Nieuwe zang- en dansshow PrettyTalkz van The TeenZ Company

The TeenZ Company brengt de nieuwe zang- en dansshow Pretty Talkz. Een mix van zang en dans op hoog niveau zorgt ervoor dat stilzitten niet meer mogelijk is.

Een kleine groep getalenteerde tieners slepen je mee tijdens deze professionele en energieke uitvoering. Samen met de jonge, steengoede muzikanten van M&M Live Band worden snelle acts en een groot aantal van bekende en minder bekende nummers neergezet. De muziektheatershow bevat niet alleen spectaculaire dansmoves en adembenemende zangkunsten maar ook af en toe wat humor.

De talentvolle tieners, verdeeld in twee casts, zijn volop aan het repeteren om een grootste show neer te zetten. Liedjes en choreografieën worden ingestudeerd en de casts worden klaargestoomd door zang- en dansprofessionals uit het vak, onder leiding van artistiek leider Sophia Wezer.

Sophia Wezer, Artistiek Leider, speelt zelf dit theaterseizoen in Addicted to Blues en is ze te zien in de jeugdserie Lost in the Game. Als popartiest wist ze drie keer een top 10 hit te scoren en heeft ze Musical Award ontvangen voor haar rol in de musical Chicago. Samen met Jet Pit als vocal coach en Cora Ringelberg als choreografe worden de jonge performers begeleid om een mooie show neer te zetten.

De M&M Live Band is ook te zien in de Dinnershow bij het programma Brooklyn Nights en begeleidden onlangs onder andere OG3NE, Danny de Munk, Belle Perez, Lois Lane tijdens het SBS6 programma Nederland Muziekland.

PrettyTalkz is van november tot en met maart te zien in de Nederlandse theaters.

Volg Musicalweb.nl
Blijf altijd op de hoogte van het laatste musicalnieuws via: Facebook - Instagram - Twitter - TikTok

keyboard_arrow_downEerstvolgende première

Voorstelling: Musicals Gone Mad
Locatie: DeLaMar West
Datum: 13-06-2022
Tijd: 19:30 uur
keyboard_arrow_rightVolledige agenda