Audities: Kindercast Peter Pan, Terug Naar Neverland van Deep Bridge

16 januari 2024, 15:07 - Redactie
Audities: Kindercast Peter Pan, Terug Naar Neverland van Deep Bridge

Wil jij deel uitmaken van de betoverende wereld van Peter Pan? Deep Bridge zoekt een getalenteerde kindercast voor de Lost Boys en de broers van Wendy. Gezocht worden enthousiaste performers met sprankelende energie, uitstekende danskwaliteiten en een krachtige zangstem. Alle genders en etniciteiten mogen auditie doen om in deze voorstelling een stoere jongen te spelen.

Stuur een filmpje waarin jij of je familie/vrienden vertelt/vertellen waarom jij de perfecte kandidaat bent. Grijp deze kans om de magie van Neverland tot leven te brengen op het podium. Schrijf je snel in en wie weet schitter jij binnenkort in deze onvergetelijke musicalreis.

Praktische informatie

  • Speelleeftijd: 7- 14 jaar oud
  • Lengte: kleiner dan 1m50
  • 1ste auditieronde: Eind april 2024
  • 2de auditieronde: Eind mei 2024
  • Bootcamp: Eind augustus 2024 wordt voor alle geselecteerde kandidaten een bootcamp georganiseerd (volledige week), ter voorbereiding op de repetitieperiode.
  • Repetitieperiode: Van midden oktober tot eind november 2024
  • Speelperiode: Van begin december 2024 tot midden januari 2025

Graag ook volledige beschikbaarheid in functie van de kinderarbeidsdagen. De audities en repetities vinden plaats in Wilrijk. De voorstellingen zelf worden gespeeld in Antwerpen, Gent en Hasselt.

Het is belangrijk om te weten dat het juryteam en de kindercoaches altijd heel positief en ondersteunend zijn naar de kinderen die auditie komen doen. Auditie is spannend maar moet bovenal een positieve ervaring zijn. De kindercoaches zijn er zodat elke deelnemer zich volledig op zijn/haar gemak voelt en met veel enthousiasme auditie kan doen. Meedoen is belangrijker dan winnen, dat is de boodschap.

Opgeven kan op deepbridge.be.

Lees meer over:

Volg Musicalweb
Ontvang het laatste musicalnieuws via: Facebook - Instagram - Threads - TikTok - X

Eerstvolgende première

Voorstelling: Soldaat van Oranje
Datum: 08-09-2024
Tijd: 15:00 uur
Volledige agenda