Audities: Diverse rollen Peter Pan, Het échte verhaal

24 maart 2016, 13:11 - Redactie
Audities: Diverse rollen Peter Pan, Het échte verhaal

Het Nationaal Jeugd Musical Theater (NJMT) presenteert volgend theater seizoen Peter Pan, Het échte Verhaal. Een nieuwe Nederlandse musical gebaseerd op het wereldberoemde boek van J.M. Barrie uit 1904. In de periode oktober 2016 - mei 2017 zal de musical in ongeveer 45 Nederlandse en Belgische theaters te zien zijn.

De cast van Peter Pan: Het echte verhaal bestaat uit 4 professionele acteurs, 8 semiprofessionele acteurs (stagiaires) en twee casts van elk 26 kinderen. De twee kindercasts zullen de voorstelling afwisselend spelen.

Gezocht

Kapitein James Haak
Voor de rol van Kapitein James Haak zoekt het NJMT een sterke, licht klassieke bas-bariton stem en vooral een buitengewoon sterke acteur, die zowel uitblinkt in komische momenten, als de diepgang, de waanzin en het ambivalente van het personage kan vertolken.

Smie
Voor de rol van Smie wordt een gezellige, ronde, niet al te grote zanger/acteur gezocht van tussen de 35-45 jaar, die ontzettend scherp is in fysiek spel en buitengewone komische kwaliteiten heeft.

Mary Darling
Voor de rol van Mary Darling wordt een aantrekkelijke vrouw tussen de 28-35 jaar gezocht die zachtheid en rust, maar ook kracht uitstraalt. Naast het feit dat het een sterke actrice moet zijn, zoekt het NJMT een geschoolde zangeres met een licht klassieke hoogte en een belt tot d.

George Darling
Als laatste wordt er voor de rol van George een aantrekkelijke man van 30 tot 40 jaar gezocht met een sterke zangstem met een belt tot g en een acteur die zowel komisch als ontroerend kan zijn.

De Audities

De audities vinden plaats op zondag 10 april 2016 in de studio van het NJMT, te Zaandam. De callbacks vinden plaats op zondag 24 april. Gezien het beperkte aantal plaatsen zullen wij uit alle aanmeldingen een voorselectie maken.

De repetities vinden plaats in de NJMT studio in Zaandam in de zomervakantie van maandag 1 t/m vrijdag 21 augustus. De montage vindt plaats op 3, 4, 10 en 11 september in Hoofddorp.

Om je aan te melden voor de audities van Peter Pan, stuur je voor donderdag 31 maart 2016 een mail naar info@njmt.nl. Stuur hierbij je CV en een foto mee. Zet in de mail de gegevens: Naam / geboortedatum / lengte / adres / telefoonnummer / e-mail. Na 31 maart krijg je bericht of je bent uitgenodigd bent voor de audities.

Lees meer over:

Volg Musicalweb
Ontvang het laatste musicalnieuws via: Facebook - Instagram - Threads - TikTok - X

Eerstvolgende première

Voorstelling: Frozen de Musical
Locatie: Circustheater
Datum: 09-06-2024
Tijd: 15:00 uur
Volledige agenda