Audities: 15 januari auditiedag voor TopClub van de Telekids Musicalschool

5 januari 2017, 15:19 - Redactie
Audities: 15 januari auditiedag voor TopClub van de Telekids Musicalschool

De Telekids Musicalschool/RTL Talent Academy geeft exclusief op drie plekken in Nederland TopClub lessen: Amersfoort, Amsterdam en Den Bosch. Deze lessen zijn bedoelt voor de extra ambitieuze leerling die graag zijn of haar talent wil ontwikkelen in zingen, dansen en acteren.

De leerlingen van de TopClub krijgen wekelijks drie uur les op hoog niveau. Ze krijgen de kans zich optimaal te ontwikkelen in musical en werken uiteindelijk toe naar twee voorstellingsmomenten per jaar. De leerlingen krijgen dus ook de leerzame ervaring van het voorbereiden en het spelen van een productie in een groot theater.

Telekids Musicalschool/RTL Talent Academy is een samenwerking van Stichting Kom Maar Op en RTL. Omdat de musicalschool partner is van de RTL/RTL Telekids familie ontstaan er speciale kansen en vele leuke extra’s voor de leerlingen en daar zijn is de organisatie ontzettend trots op.

Er worden wekelijks op plekken in heel Nederland musicallessen aangeboden. De disciplines: zingen, dansen en acteren staan centraal in deze lessen. De Telekids Musicalschool/RTL Talent Academy biedt een plek waar kinderen de wereld kunnen ontdekken, zichzelf kunnen ontwikkelen en kunnen lachen.

Naast de wekelijkse TopClub lessen biedt de Telekids Musicalschool/RTL Talent Academy ook reguliere lessen aan die voor iedereen toegankelijk zijn. Voor deze lessen is geen auditie nodig.

Lijkt dit jou ook leuk? Schrijf je dan snel in voor de auditie of een proefles. De auditie voor de TopClub in zowel Amersfoort, Amsterdam en Den Bosch zal plaats vinden op 15 januari in Vinkeveen. Inschrijven kan op: www.telekidsmusicalschool.nl.

Lees meer over:

Volg Musicalweb.nl
Blijf altijd op de hoogte van het laatste musicalnieuws via: Facebook - Instagram - Twitter - TikTok

keyboard_arrow_downEerstvolgende première

Voorstelling: Musicals Gone Mad
Locatie: DeLaMar West
Datum: 13-06-2022
Tijd: 19:30 uur
keyboard_arrow_rightVolledige agenda