Amber Riley voorlopig nog niet te zien in Dreamgirls op West End

schedule5 januari 2017, 11:24 - Redactie
Amber Riley voorlopig nog niet te zien in Dreamgirls op West End

Amber Riley zal voorlopig nog niet te zien zijn in Dreamgirls op West End. De producent van de musical heeft in een uitgebreid bericht laten weten op Twitter dat de zangeres op dit moment kampt met een longontsteking.

Gedurende de feestdagen moesten diverse castleden shows overslaan vanwege ziekte waaronder Amber die dus een longontsteking bleek te hebben. De producent geeft aan nauw samen te werken met de artsen om zorg te dragen voor een rustig herstel van alle castleden om zodoende te voorkomen dat ze te snel terugkeren en mogelijk weer ziek worden.

Ondertussen is Marisha Wallace uit de Verenigde Staten gehaald om samen met Karen Mav de rol van Effie White te spelen. Marisha Wallace speelde de rol van Effie White eerder in de Amerikaanse versie van Dreamgirls en daarnaast speelde ze in Something Rotten, Aladdin en ze speelde in de tourversie van The Book of Mormon.

Nieuwsbrief
Schrijf je in voor de dagelijkse of wekelijkse nieuwsbrief van Musicalweb.nl en blijf op de hoogte van het laatste musicalnieuws!

Klik hier om je in te schrijven

Laatste berichten

Campus 12 in Ketnet Musical Knock-outschedule 17 september 2019, 16:26
Eerste officiƫle trailer voor Anastasiaschedule 16 september 2019, 19:44
Jim Bakkum en Bettina Holwerda in Sint on Iceschedule 16 september 2019, 18:18
keyboard_arrow_rightMeer nieuws

Agenda

Voorstelling: Anastasia
Locatie: Circustheater
Datum: 22-09-2019
Tijd: 16:00 uur
keyboard_arrow_rightVolledige agenda