Isabelle Beernaert brengt een onvergetelijke jazzvoorstelling

6 januari 2017, 08:33 - Redactie
Isabelle Beernaert brengt een onvergetelijke jazzvoorstelling

Vanaf deze maand brengt choreografe Isabelle Beernaert de productie Unforgettable, One night in Manhattan. In deze revivalshow neemt zij de bezoekers mee terug naar de romantiek van de jaren ’40 tot ’60 in het swingende New York. Met muziek van onder andere Frank Sinatra, Fred Astaire, Louis Armstrong en Ella Fitzgerald.

De choreografe, bij het grote publiek bekend om haar emotionele moderne choreografieën, gaat met Unforgettable terug naar haar muzikale roots: jazz. Samen met zeven dansers, een vijfkoppige live jazzband onder leiding van Frank Deruyter en Ivar Oosterloo in de rol van crooner, laat ze oude tijden herleven in een cross-over van decennia. Oude nummers van toen in een swingend nieuw jasje gegoten en nummers van nu in de sfeer van toen.

Na haar succes bij So You Think You Can Dance en haar overwinning bij the Ultimate Dance Battle maakte Isabelle zes theater-shows. Op dit moment is zij op tour met de moderne dansvoorstelling Ne me quitte pas, een remake van de succes-voorstelling uit 2011. De voorstelling Unforgettable, One night in Manhattan is een eerbetoon aan haar vader, die Isabelle de jazzmuziek met de paplepel ingegoten heeft.

Tijdens de audities herkende Isabelle, behalve een overeenkomst in stem, ook een gelijkenis in de levensloop van Frank Sinatra en Ivar Oosterloo. Daarom koos ze hem in de rol van crooner. Ivar werd bekend door zijn deelname aan The Voice of Holland in 2012. Met Marco Borsato als coach werd hij uiteindelijk vierde. Na zijn deelname aan het televisieprogramma bracht hij de singles Dansen In Mijn Hoofd en Alles Of Niets uit en werd hij door 100% NL genomineerd als 'Beste nieuwkomer van het jaar'.

Unforgettable, One night in Manhattan speelt van 19 januari tot en met 23 april.

Volg Musicalweb.nl
Blijf altijd op de hoogte van het laatste musicalnieuws via: Facebook - Instagram - Twitter - TikTok

keyboard_arrow_downEerstvolgende première

Voorstelling: Musicals Gone Mad
Locatie: DeLaMar West
Datum: 13-06-2022
Tijd: 19:30 uur
keyboard_arrow_rightVolledige agenda