Albert Verlinde bedankt Danny de Munk na laatste voorstelling Ciske de Rat

24 juli 2017, 06:46 - Redactie
Albert Verlinde bedankt Danny de Munk na laatste voorstelling Ciske de Rat

Zondagavond is de laatste voorstelling van Ciske de Rat gespeeld in het DeLaMar Theater in Amsterdam. Na het slotapplaus hield Albert Verlinde een dankwoord op het toneel. Albert had een hele bijzondere verrassing voor hoofdrolspeler Danny de Munk. Uit de handen van de kleine Ciske, Silver Metz, ontving Danny de eerder gewonnen Musical Award voor Beste Musical. Deze kreeg Ciske de Rat afgelopen januari tijdens het Musical Awards Gala.

Albert Verlinde: "Stage Entertainment wil Danny met deze award bedanken voor zijn prachtige rol als Cis de man in Ciske de Rat. Danny heeft het afgelopen jaar een unieke en ongelofelijke prestatie geleverd. Hij heeft bijna alle 247 voorstellingen gespeeld. Dat deed hij iedere voorstelling opnieuw met hart en ziel. Zonder Danny was deze prachtige, succesvolle productie niet mogelijk geweest en daarom hoort deze award maar op één plek thuis en dat is bij Danny".

Was Getekend, Annie M.G. Schmidt is aankomend theaterseizoen de opvolger van Ciske de Rat. Deze nieuwe musical is vanaf september te zien in de Nederlandse theaters met in de hoofdrollen onder anderen Simone Kleinsma, William Spaaij, Marjolijn Touw en Wim van den Driessche. De première is op zondag 24 september.

Volg Musicalweb.nl
Blijf altijd op de hoogte van het laatste musicalnieuws via: Facebook - Instagram - Twitter

keyboard_arrow_downEerstvolgende première

Voorstelling: 14 de musical
Locatie: AFAS Theater
Datum: 25-09-2021
Tijd: 17:00 uur
keyboard_arrow_rightVolledige agenda