Aladdin en Hij Gelooft in Mij nog onzeker voor komend seizoen

16 mei 2020, 15:42 - Redactie
Aladdin en Hij Gelooft in Mij nog onzeker voor komend seizoen

Als gevolg van de coronacrisis is het nog onzeker of volgend seizoen Aladdin en Hij Gelooft in Mij te zien zullen zijn. Dit zei Albert Verlinde van Stage Entertainment vrijdagavond in Beau op RTL 4.

Aladdin zou komend seizoen te zien zijn in het Circustheater in Scheveningen. Hij Gelooft in Mij zou vanaf begin volgend jaar in 18 Nederlandse theaters te zien zijn.

Afgelopen vrijdag gaf Albert Verlinde aan in een videoboodschap aan alle medewerkers dat ze er rekening mee moeten houden dat het de komende tijd niet beter zal worden en dat er nog geen garanties gegeven kunnen worden over de nieuwe producties Aladdin en Hij Gelooft in Mij.

Stage Entertainment liet eerder al weten te kijken naar anderhalve meter versies van Lazarus, TINA en Anastasia. Ook wordt er momenteel gekeken naar een oplossing om de zalen zo goed mogelijk te vullen.

Op vrijdag liet ook collegaproducent De Graaf & Cornelissen weten dat de musicals The Rocky Horror Show en Titanic worden uitgesteld naar het theaterseizoen 2021/2022.

Volg Musicalweb
Blijf altijd op de hoogte van het laatste musicalnieuws via: Facebook - Instagram - TikTok - Twitter

Eerstvolgende première

Voorstelling: Winnie de Poeh
Datum: 30-09-2023
Tijd: 19:00 uur
Volledige agenda