Al 25.000 kaarten verkocht voor Sneeuwwitje de Musical

9 juli 2024, 15:22 - Redactie
Al 25.000 kaarten verkocht voor Sneeuwwitje de Musical

Studio 100 kondigt met trots aan dat er al 25.000 tickets de deur uit zijn voor Sneeuwwitje de Musical, die deze zomer exclusief te zien is in het Studio 100 Theater in Plopsaland De Panne.

Gert Verhulst: “De enthousiaste reacties laten zien hoeveel mensen deze tijdloze klassieker waarderen. We zijn dan ook ontzettend blij dat we de magie van Sneeuwwitje met zoveel bezoekers mogen delen. Het belooft een bijzonder mooie zomer te worden in Plopsaland!”

In Sneeuwwitje de Musical wordt de titelrol gespeeld door Ianthe Tavernier met Michiel De Meyer aan haar zijde als prins. De rol van de boze koningin wordt wisselend ingevuld door Karen Damen en Ruth Beeckmans en de rol van lakei wordt vertolkt door Manu Van Acker. De zeven dwergen worden gespeeld door Edwin Alofs, Andy Herd, Kyle Herd, Sharon van Lieshout, Paul Monaghan, Erwan Seyeux en Terrence Weijnschenk.

Met de komst van Sneeuwwitje in het Studio 100 Theater De Panne wordt de traditie van de bekende sprookjesmusicals opnieuw opgepikt. Deze musical past dan ook perfect binnen de filosofie van de Plopsa-parken om haar bezoekers een magische tijd te bezorgen, waarbij meer dan ooit de nadruk ligt op beleving en entertainment. Hiermee zet Plopsaland De Panne zich verder op de kaart als een all weather bestemming voor families die kwaliteit van het allerhoogste niveau wil aanbieden.

Lees meer over:

Volg Musicalweb
Ontvang het laatste musicalnieuws via: Facebook - Instagram - Threads - TikTok - X

Eerstvolgende première

Voorstelling: Soldaat van Oranje
Datum: 08-09-2024
Tijd: 15:00 uur
Volledige agenda