Deep Bridge brengt Pretty Woman – De Musical voor het eerst naar Vlaanderen

9 juli 2024, 11:37 - Redactie
Deep Bridge brengt Pretty Woman – De Musical voor het eerst naar Vlaanderen

Producent Deep Bridge pakt uit met een primeur en kondigt met trots Pretty Woman - De Musical aan. Deze romantische musicalcomedy, gebaseerd op de iconische film, is vanaf 23 maart 2025 voor het eerst te zien in Vlaanderen. Pretty Woman - De Musical, met een score van Bryan Adams, geschreven in samenwerking met Jim Vallance, en naar het script van Garry Marshall en J.F. Lawton, speelde afgelopen seizoen nog in het Beatrix Theater in Utrecht. In Vlaanderen zal de musical te zien zijn in Stadsschouwburg Antwerpen, Capitole Gent en Trixxo Theater Hasselt.

Helle Vanderheyden mag, exact 35 jaar na de première van de film, als Vivian Ward in de voetsporen treden van Julia Roberts. "Wie wil er nu niet, al is het maar voor even, in de mooie schoenen van Julia Roberts staan? Ze is een steengoede actrice en heeft van Vivian Ward echt een iconisch personage gemaakt. From zero to hero, ondanks alle tegenkanting en dat altijd ook op haar eigen, heerlijk complexloze manier. 'Pretty Woman' heeft alleszins geen geheimen voor mij, ik heb de film letterlijk al honderd keer gezien!" aldus de actrice.

Wie de Vlaamse Richard Gere wordt, net als de rest van de cast, zal later worden aangekondigd.

Mamma Mia!

Door omstandigheden geheel buiten de wil van Deep Bridge om, is de producent tegelijkertijd genoodzaakt om Mamma Mia! tijdelijk uit te stellen. Deep Bridge hoopt in de nabije toekomst nieuwe data te kunnen bevestigen en kijkt ernaar uit deze te kunnen delen met tickethouders en publiek. Bezoekers van Mamma Mia! zijn hiervan op de hoogte gebracht.

Lees meer over:

Volg Musicalweb
Ontvang het laatste musicalnieuws via: Facebook - Instagram - Threads - TikTok - X

Eerstvolgende première

Voorstelling: Soldaat van Oranje
Datum: 08-09-2024
Tijd: 15:00 uur
Volledige agenda