Marijn Brouwers in Evita noodgedwongen vervangen vanwege gezondheidsredenen

19 juli 2018, 09:32 - Redactie

Zanger/acteur Marijn Brouwers zal vanwege gezondheidsredenen de rol van Juan Perón niet op zich kunnen nemen in de musical Evita van DommelGraaf & Cornelissen.

Hans Cornelissen: "‘Het is ongelofelijk jammer dat Marijn er voorlopig niet bij kan zijn. Marijn was afgelopen seizoen nog te zien in ons theaterconcert Bella Italia en leverde daar een weergaloze prestatie. Hij verheugde zich enorm om deze rol in Evita te gaan spelen, maar fysieke tegenslag belet dat nu. Onlangs hebben wij daarom audities gehouden en naar aanleiding daarvan met volle overtuiging Paul Donkers gecast voor de rol van Juan Perón. Paul Donkers was eerder te zien in musicals als The Bodyguard, Titanic, On your Feet, Cats en Les Misérables. Hij deed een fantastische auditie en we zijn enorm blij dat hij op deze korte termijn beschikbaar is."

Andere hoofdrollen in deze nieuwe versie van de musical zijn voor Brigitte Heitzer, René van Kooten, Esmee Dekker en Yoran de Bont. Bijgestaan door een groot ensemble en een negenkoppig live-orkest. Evita is vanaf oktober te zien in alle grote theaters van Nederland en zal op maandag 22 oktober in première gaan in Koninklijk Theater Carré.

Première
22 oktober 2018
Dernière
11 april 2019
Producent
De Graaf & Cornelissen
Meer over Evita (2018)Ander nieuws over Evita (2018)
Volg Musicalweb
Ontvang het laatste musicalnieuws via: Facebook - Instagram - Threads - TikTok - X

Eerstvolgende première

Show: Musical Awards
Locatie: AFAS Theater
Datum: 24-04-2024
Tijd: 20:25 uur
Volledige agenda