4000ste West End show Thriller Live

22 september 2018, 12:04 - Redactie
4000ste West End show Thriller Live

Afgelopen week vierde Thriller Live een recordaantal shows. Maar liefst 4000 keer stond de show op West End in het Lyric Theatre. Deze mijlpaal werd gevierd door een gala waar geld werd ingezameld voor The Prince’s Trust, een organisatie opgezet door prins Charles.

Tijdens deze avond waren speciale gasten aanwezig als komieken Russel Kane en Jon Culshaw en zanger Peter Andre. Thriller Live komt 17 en 18 oktober aanstaande eindelijk weer terug naar Nederland voor twee exclusieve show in het Amsterdamse RAI Theater.

Thriller Live is een muziekshow, die de buitengewone carrière van de meest succesvolle popartiest ooit viert. Vijf solisten en twaalf dansers brengen met een live band alle grote hits van Michael Jackson, inclusief de spectaculaire choreografieën uit de shows en videoclips. De show neemt het publiek mee langs 45 jaar geschiedenis en biedt meer dan twee uur non-stop de grootste hits van pop tot rock, en van soul tot disco.

De show is een groot succes en tourt al 10 jaar onafgebroken de hele wereld over met twee verschillende casts. Daarnaast is een vaste show al 10 jaar te zien op het Londense West End in het Lyric Theatre.

Lees meer over:

Volg Musicalweb
Ontvang het laatste musicalnieuws via: Facebook - Instagram - Threads - TikTok - X

Eerstvolgende première

Show: Musical Awards
Locatie: AFAS Theater
Datum: 24-04-2024
Tijd: 20:25 uur
Volledige agenda